Skip to content
×

Ota yhteyttä

Laita meille viestiä niin autamme sinua! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe! Suosittelemme lähettämään yritykselle sähköpostia.
Aihe
Nimi:
Sähköpostiosoite:
Viesti:

Kiitoksia yhteydenotosta!

Sea Safety Diving

09 4544600
diving@seasafety.net

Sea Safety on kumppanisi sukellusharrastuksessa! Palvelemme sinua vuosikymmenten kokemuksella sekä tarjoamme laajan valikoiman sukelluskursseja, varusteita, matkoja ja muita palveluita kaikentasoisille sukeltajille.
Täyden palvelun PADI 5 STAR IDC -sukelluskeskuksemme sijaitsee Helsingissä, Töölön Kisahallilla. Mannerheimintie 17, 00250 Helsinki. Tervetuloa!

Vieraile sivustolla Ota yhteyttä

Sea Safety on kumppanisi sukellusharrastuksessa! Palvelemme sinua vuosikymmenten kokemuksella sekä tarjoamme laajan valikoiman sukelluskursseja, varusteita, matkoja ja muita palveluita kaikentasoisille sukeltajille.
Täyden palvelun PADI 5 STAR IDC -sukelluskeskuksemme sijaitsee Helsingissä, Töölön Kisahallilla. Mannerheimintie 17, 00250 Helsinki. Tervetuloa!

LAITESUKELLUS

Mitä on sukeltaminen?

Mitä oikein on sukeltaminen? Miten sukeltamista voi harrastaa? Tämä ja useampi muu kysymys pyörii varmasti uuden harrastajan mielessä tai sinun, joka olet kiinnostunut laitesukelluksesta, mutta et tiedä mistä aloittaa.  Kattavan termin ”sukeltaminen” alle mahtuu laitesukeltamisen lisäksi muun muassa vapaasukeltaminen, sukelluskalastus, uppopallo, merenneitouinti sekä moni muu. Sukellus on harrastuksena monipuolinen laji, joka tarjoaa jokaiselle jotain.

Laitesukellus on sukeltamista, jossa käytetään apuvälineinä hengityslaitetta – tyypillisesti paineilmapulloa, sekä siihen yhdistettyjä hengitysilman annostimia antaen täten käyttäjälleen mahdollisuuden ”hengittää pinnan alla”. Tiesitkö, että ensimmäiset kaupalliset sukelluslaitteet kehitettiin jo 1870-luvulla?

Laitesukellus on kehittynyt vuosien varrella ja nykypäivänä se on koko perheen laji.  Oikean koulutuksen käytyäsi laitesukeltaminen on turvallinen harrastus. Moni harrastaja matkusteleekin ympäri maailmaa tutkien maapalloamme ”pintaa syvemmältä”. Maastamme kuitenkin yli 70% on veden peitossa. Sukelluksen avulla sinulle avautuu portti vedenalaiseen maailmaan!

 

 

Osastollamme pääset tutustumaan niin laitesukellukseen kuin muuhunkin vesiurheiluun. Kokeile vaikka virtuaalisukeltamista tai tsekkaa tarjoukset ja tuleva koulutustarjonta!

 

 

Image

Näin aloitat harrastuksen

Laitesukellusharrastuksen voit aloittaa matalalla kynnyksellä. Sinun ei tarvitse entuudestaan tietää kaikkea tai olla mikään superhessu. Laitesukelluksen ensiaskeleet voi ottaa jo 8-vuotiaana ja varsinaisen luokituksen voit saada käteen täytettyäsi 10-vuotta.

 

Helpoiten aloitat laitesukelluksen LAITESUKELLUSKOKEILULLA. Laitesukelluskokeilussa pääset turvallisesti ammattimaisen kouluttajan kanssa tutustumaan laitesukelluksen alkeisiin. Saat tuntuman painottomuuden tunteesta, sekä pääset kokemaan miltä tuntuu hengittää pinnan alla.

 

Laitesukelluskokeilun jälkeen voit hypätä suoraan laitesukeltamisen PERUSKURSSILLE, jossa saat varsinaisen luokituksen sekä pätevyyden laitteilla sukeltamiseen. Käyttämämme PADI Open Water Diver koulutusohjelman on käyneet miljoonat asiakkaat ja se tunnistetaan ympäri maailmaa, minne ikinä päätätkään lähteä seuraavaksi sukeltamaan.

Image

Jokaiselle jotakin!

Pelkästään laitesukelluskoulutuksessa on paljon vaihtoehtoja, joihin voit erikoistua omien kiinnostuksen kohteidesi perusteella.

JATKOKURSSIT  /  ERIKOISKURSSIT

Voit valita lukuisista eri erikoistumisvaihtoehdoista kuten esimerkiksi:

  • Vedenalainen valokuvaus
  • Hylky-, yö- ja luolasukellus
  • Jääsukeltaminen
  • Kuivapukusukeltaminen

 

 

Tutustu laitesukelluskoulutukseen

Miltä näyttää laitesukelluksen peruskurssi? Videolta pääset tutustumaan peruskurssin kulkuun ja sisältöön sekä siihen mitä voit laitesukellukselta harrastuksena odottaa. Videolla pääset tutustumaan myös meidän Sea Safetyn tiloihin Mannerheimintiellä.

Peruskursseja järjestetään läpi vuoden joka toinen viikko. Klikkaa linkistä itsesi kalenteriin ja valitse sinulle sopiva aika peruskurssin suorittamiselle.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN PERUSKURSSILLE!

 

 

Image

Sukeltamaan ilman kursseja? Kyllä vain!

Mikäli tuumit vielä laitesukelluskurssille lähtemistä ja haluaisit kokeilla sukeltamista useamman kerran on  POOL DIVER sinua varten. Pool Diver on ohjatun sukeltamisen harrastusryhmä. Pääset sukeltamaan ryhmässä kouluttajan avulla allasolosuhteissa. Harrastuskerroilla pääset harjoittelemaan kurssillakin käytäviä taitoja, sekä kartuttamaan omaa varmuuttasi sukeltamisessa.

Pool Diveriä varten sinulla ei tarvitse olla sukellusluokitusta. Pool Diver ryhmästä siirryt helposti peruskurssille ja kohti harrastamista yhdessä sekä itsenäisesti. Pool Diveristä löydät myös ryhmät junioreille 10-vuodesta ylöspäin!

Seuraavat Pool Diver päivät torstaisin 11.3., 18.3. sekä 25.3. Ensimmäinen kerta aloitetaan Myllypuron altaallamme.

ILMOITTAUDU MUKAAN 

 

 

KATSO ALTA GALLERIA LAITESUKELLUKSESTA MAAILMALTA:

Osallistu arvontaan!

Testaa tietosi laitesukelluksesta ja osallistu arvontaan! Arvomme vastanneiden kesken maski snorkkeli Combon (Scubapro Pantai, Ecco tai Currents). Valittavat värit: sininen, turkoosi, musta, valkoinen. Arvo noin 60,00€. Arvonta päättyy 21.2.2021. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

OSALLISTU ARVONTAAN 

 

 

MERENNEITOUINTI

Helsingin Merenneitokoulu

Helsingin Merenneitokoulu on pyrstöilijän uusi harrastuspaikka Helsingin Myllypurossa. Sea Safetyn Helsingin Merenneitokoulu avasi ovensa kesällä 2020 ja tarjoaa kurssi- sekä tuntitoimintaa merenneidon pyrstöllä uimiseen ja lajin harrastamiseen. Valikoimastamme löytyy jotain kaikille aina aloittelijasta kokeneempaan harrastajaan, ikään katsomatta.

Tunneiltamme löydät myös merenneitojoogaa. Merenneitojooga on suunniteltu merenneitouinnin rinnalle vahvistamaan ja huoltamaan kehoa sekä hellimään mieltä. Miellyttävät joogamaiset liikkeet tehdään maalla, jotta kroppa on iskussa veteen mentäessä.

TUTUSTU SIVUIHIMME

Alta löydät esittelyvideon molemmista lajeista.

Image

Virtuaalivierailulle merenneitokouluun

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Merenneitokoulun tiloihin! Vastaavaa allastilaa olet tuskin koskaan nähnyt. Merellisellä teemalla sisustettu ja maalattu merenneitokoulu tempaa vierailijat satujen maailmaan. Mittatilaustyönä asennettu erikoisvalaistus altaalla on yksi tilamme valtteja ja se tuo upean lisän treenitiloihin tai yksityistilaisuuksiin.

Tutustu videolla Helsingin Merenneitokoulun tarjontaan sekä ohjaajiimme.  Meillä voi harrastaa kaiken ikäiset ja tasoiset uimarit. Videolla esiintyvät merenneito-opemme Anni sekä Sessa.

ILMOITTAUDU MUKAAN TUNNEILLE 

 

VESIURHEILU

Image

Avantouinti

Avantouinti on suosittua puuhaa Suomen talvissa. Uimareille löytyy kauttamme kattava valikoima välineitä avantouintiin, kuten neopreenihanskoja, sukkia, pipoja ja säärystimiä.

Avovesiuinti

Avovesiuintiin tarjoamme laadukkaan valikoiman erilaisia ohuita märkäpukuja, aina kilpatasolle asti. Kauttamme löydät myös turvavälineet ja huomiopoijut.

Snorklaus

Snorklaus on helppo tapa aloittaa vedenalaiseen maailmaan tutustuminen! Et tarvitse muuta kuin maskin, snorkkelin ja räpylät. Meiltä löydät tarvittavat välineet snorklailuun useissa eri väreissä ja koossa.

Muu vesiurheilu

Kaikenlaiseen vesiurheiluun sopii ohut märkäpuku, joka suojaa sinua kylmyydeltä, sekä haavoilta ja kolhuilta. Märkäpuku soveltuu niin suppailuun, surffaamiseen, rannalle kuin uintiin. Erilaiset aurinkosuojat ja tossut kuuluvat myös valikoimiimme, koko perheelle.

Katso valikoimamme netistä tai tervetuloa liikkeeseemme Mannerheimintielle!

 

KLIKKAA TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN

Image

Tervetuloa myymäläämme!

Palvelemme teitä turvallisesti tuote-, koulutus- sekä reissuasioissa myös myymälässämme yli 30 vuoden kokemuksella.

Huollamme varusteesi ja suoritamme pukuhuoltoja sekä katsastamme pullosi. Täyden palvelun keskuksena saat saman katon alta kaiken aina täytöistä ammattikonsultaatioon.

Liikkeemme sijaitsee Töölössä, Kisahallin päädyssä osoitteessa Mannerheimintie 17, Helsinki. Meille pääset kätevästi omalla autolla suoraan liikkeen eteen tai julkisilla muutaman metrin päähän.

AUKIOLOAJAT

ma-pe 10:00 – 18:00

la 10:00 – 14:00

SUKELLUSMATKAT

Sukellusmatkat kotimaassa & ulkomailla

Tiesitkö, että planeetastamme yli 70% on erilaisten vesistöjen peitossa? Lukuisat joet, järvet, lammet ja meret odottavat seikkailevaa sukeltajaa. Maapalloltamme löytyy useita henkeäsalpaavia kohteita kaikentyylisille ja -tasoisille sukeltajille. Innostuit sitten meren pohjaan vajonneista hylyistä tai värikkäistä elämää pursuavista koralliriutoista.

Yleensä täydellistä sukelluskohdetta metsästäessä ei tarvitse mennä edes ”merta edemmäs kalaan”. Viereisestä videosta pääset tutustumaan kesän 2021 lähimatkailukohteeseen, Viroon.

Teemme sukellusmatkoja vuosien kokemuksella ympäri maailmaa. Kohteisiimme lukeutuu mm. Malediivit, Egypti, Bali sekä lähimaastot kuten Viro, Norja ja erilaiset kotimaan kohteet.

TUTUSTU SUKELLUSMATKOIHIN TÄÄLTÄ!

Kokeile virtuaalisukeltamista!

Vaikka ulkomaille ei nyt pääsekään, voit silti kokea maailman kolkan parhaimmissa paikoissa sukeltamisen virtuaalisesti kotisohvaltasi. Klikkaa video auki ja ihmettele Malediivien vedenalaisen luonnon monipuolisuutta. 360 kameralla pääset vapaasti katselemaan ympärillesi koko videon ajan. Laadukkaalla Vuze 360 kameralla kuvattu video antaa sinulle lähes autenttisen kokemuksen sukeltamisesta Malediivien värikkäissä kohteissa.

Saat liikuteltua 360 kameraa hiirelläsi tai voit vaihtaa videon 3D-muotoon myös virtuaalilaseja varten.

Koe videon vedenalainen maailma ja varaa paikkasi tulevalle sukellusmatkallemme Malediiveille. MALEDIIVIEN LIVEBOARD 26.3.-3.4.2021, VARAA PAIKKASI!

 

 

 

FIILISTELE KUVIA SUKELLUSMATKOILTAMME:

TUNNELMIA VENEMESSUILTA 2020:

 

Katso vierestä videokooste viime vuoden venemessuista. Vuonna 2020 tehtiin messujen kävijäennätys ja messuilla vieraili yhteensä 70 900 kävijää. Venemessujen kävijämäärä nousi 8,7%, mikä on suurin kasvuprosentti 18 vuoteen.

 

Alta löydät myös kuvagalleriamme viime messuilta. Mukaan mahtui merenneitoja, laite- ja vapaasukeltajia, sukelluskokeiluja, tarjouksia ja mahtavia messuelämyksiä. Toivottavasti näemmä livenä jo vuonna 2022!

 

 

Tuotteet