Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Vene 23 Båt -messuille!

Aukioloajat

Pe 10.2.2023 klo 11–19
La-su 11-12.2.2023 klo 10–18
Ma-pe 13-17.2.2023 klo 11–19
La-su 18-19.2.2023 klo 10–18

 

Emessukeskukseen RAKENNUSAIKATAULUT JA SISÄÄNKÄYNNIT

VENETRAILERIT JA KORKEAT AJONEUVOT PYSÄKÖINTI Vältä jonotus ja pääse sujuvasti messuille – tee kuvallinen kulkulupa etukäteen INFOTILAISUUS TALLENNE

SISÄLLYSLUETTELO

Marraskuussa

Tarkista laskutustiedot

Tarkista laskutustietojen ajantasaisuus eMessukeskuksessa Omat tiedot –sivulla 10.11.2022 mennessä.

Ilmoita mahdolliset korjaukset asiakaspalvelu@messukeskus.com

Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä.

 

Varaa majoitus etuhintaan

Majoitu mukavasti tapahtuman aikana Messukeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa. Näytteilleasettajana saat huoneesi erikoishintaan, 11 prosentin alennuksella päivän hinnasta!
Tee huonevaraus ajoissa, sillä hotelli on erittäin suosittu tapahtumien aikaan!

LUE LISÄÄ JA TEE VARAUS

Joulukuussa

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa mahdollisimman pian, mutta viimeistään keskiviikkona 18.1.2023, mikäli haluat yrityksesi ja alanäytteilleasettajiesi tiedot näkyviin kävijöille tapahtumassa jaettavaan messuinfoon.

Ohje yritysprofiilin päivittämiseen

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään 9.12.2022, ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Tässä tapahtumassa alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 440 € + alv.

Kutsu kävijöitä messuille

Lähetä lippuja eMessukeskuksen Lähetä eLippuja yleisökävijöille -sivun kautta. Voit lähettää eLippuja rajattoman määrän – ne laskutetaan tapahtuman jälkeen käytettyjen (eli sisäänkäynneillä luettujen) lippujen mukaan, huomioiden mahdollisesti osastoon sisältyvät vapaaliput.
Mikäli haluat vaihtaa kaikki tai osan osastoon sisältyvistä eLipuista printtilipuiksi, ilmoitathan siitä 13.1.2023 mennessä: asiakaspalvelu@messukeskus.com

Printtiliput - huomaa muutos aiempaan laskutuskäytäntöön! Voit tilata printtilippuja Tilaa lisää -sivulta 13.1.2023 mennessä.  Vain 13.1.2023 mennessä tilatut printtiliput laskutetaan tapahtuman jälkeen käytettyjen mukaan (myöhemmin tilatut tai Messutoimistosta ostetut printtiliput laskutetaan tilausmäärän mukaan). Printtiliput postitetaan noin viikon sisällä tilauksesta. Lippujen hinta on 8,64 € / kpl + alv 10 %. Voit edelleen ostaa printtilippuja vielä tapahtuman aikana Messutoimistosta, mutta nämä liput veloitetaan ostettujen mukaan (ei pelkästään käytettyjen). Huomioithan, että printtilippuja ei voi jättää Messukeskuksen palvelupisteisiin noudettavaksi. Toimitathan ne vieraillesi etukäteen – tässä myös eLippu toimii kätevästi! 

eMessukeskus

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa lisää. Kun teet tilaukset 31.12.2022 mennessä, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon!

  • 1.1.2023 hinnat nousevat 20 %
  • 21.1.2023 hinnat nousevat 50 %
  • 3.2.2023 hinnat nousevat 100 %

Lisätietoja: osastopalvelut@messukeskus.com

Messukeskuksen rakentamisohjeet

Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon kolmesta valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus.

Tutustu ja tilaa

Näytteilleasettajien infotilaisuus

Venemessujen näytteilleasettajille järjestetään oma infotilaisuus torstaina 8.12. klo 14.00-16.00. Tilaisuuden info-osuus kestää noin tunnin, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua etäyhteydellä tai paikan päällä Helsingin Messukeskuksessa. Tilaisuudessa tarjotaan iltapäiväkahvit ja kevyt välipala. Tilaisuudessa kuulet ajankohtaiset tiedot venemessuista ja saat vinkkejä messuosallistumiseen sekä osaston suunnitteluun. Tilaisuudessa käydään läpi esimerkiksi näytteilleasettajapalveluita, mitä asioita tulee hoitaa ennen messuja ja kerrotaan eMessukeskuksen käytöstä, kuten kutsulippujen lähetyksestä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään ennen tilaisuutta tarkemmat ohjeet ja linkki osallistumiseen. Tervetuloa!

Katso tallenne, kohta 29:30 alkaen ohjeet Emessukeskuksen käyttöön Lue esitysmateriaalia

 

Tammikuussa

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 8.1.2023. Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

Aineisto-ohje

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Kerro ohjelmastasi niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

eMessukeskus

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Venemessujen kampanja-aikataulu MEDIAPANKKI MARKKINOI OSALLISTUMISTASI

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Tavoita media ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta.

Tiedottaja Teija Armanto, puh. +358 50 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com. 

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta kohdassa Lähetä kulkulupia. Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa, josta saa myös rintakorttitaskuja kulkuluville. Huomioithan, että näytteilleasettajan kulkuluvassa tulee olla henkilön tunnistettava kasvokuva, ja henkilökuntamme voi messujen aikana tarkastaa kulkulupia satunnaisesti.   

Vältä jonotus ja pääse sujuvasti messuille – tee kuvallinen kulkulupa etukäteen

Lähetä kulkuluvat ja tee ne koko henkilökunnalle etukäteen. Kulkulupa vaatii kuvan, joka lisätään kulkulupaan siinä vaiheessa, kun kulkulupaa tehdään. Tee kulkulupa etukäteen, vältät jonotuksen paikan päällä.

Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia. Huomioi kuitenkin, että osastoon sisältyvän määrän yli lähetetyt näytteilleasettajan kulkuluvat ovat maksullisia. Hinta: 10,48 euroa / kpl + alv 24%. Rakentajan kulkuluvat ovat maksuttomia.

Osastoon sisältyy kulkulupia seuraavasti:

  • alle 6 m2 osastoon 3 kpl
  • 6-10 m2 osastoon 5 kpl
  • 12-21 m2 osastoon 10 kpl
  • 24-36 m2 osastoon 15 kpl
  • 40-50 m2 osastoon 20 kpl
  • yli 50 m2 osastoon 25 kpl

Alanäytteilleasettaja saa yhden maksuttoman kulkuluvan.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osaston messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Compass Groupin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina.

sähköisen kulkuluvan lähettämisohjeet eMessukeskus

Helmikuussa

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Tilaa osastollesi tarjoilut ja henkilökunnallesi lounaslipukkeet etukäteen, viimeistään 4 päivää ennen tapahtuman alkua.

Lue lisää ja tee tilaus

Näytteilleasettajien taukotilat ja ravintolapalvelut

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotila on Messukeskus Siiven 2. kerroksessa. Ovikoodi löytyy kulkuluvasta.

Näytteilleasettajien taukotilassa voit rentoutua ja nauttia kupin kahvia. Tilassa on pieni keittiöpiste, wc-tilat ja suihkut.

Näytteilleasettajahintainen buffetlounas on tarjolla avauspäivänä perjantaina 10.9. ravintola Panoraamassa hallissa 6 itäisen sisäänkäynnin lähettyvillä ja muina päivinä Mesta-ravintolassa Messukeskus Siiven toisessa kerroksessa. Voit halutessasi ostaa lounaslippuja Messutoimistosta, Eat & Meet -ravintolasta (Ylägalleriassa) tai Stop & Shop -kioskista (Alagalleriassa).

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta. Messutoimistossa voi maksaa laskuja ja ostoksia vain kortilla.

Katso aikataulut ja sisäänkäynnit

 

Pysäköinti

Messukeskuksessa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark.

Katso hinnat ja lue lisää pysäköinnistä

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen kohdasta Tilaa lisää, tuotekategoria Turvallisuuspalvelut.

Tavaratoimitukset messuosastolle

Merkitse toimitusosoite osastolle saapuvalle tavaralle näin:
Messukeskus / Messutapahtuman nimi
Näytteilleasettaja, osastonumero
Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

Lue lisää

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
+358 40 450 3250
asiakaspalvelu@messukeskus.com 

 

Anna palautetta sivusta >>

Ethän jätä tukipyyntöjä palautelomakkeen kautta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.