Skip to content

Vesiurheilua Aalto -alueella

Aallon ykköshalli on venemessujen keidas altaineen ja beach baareineen 

Ohjelma

Aalto – Ilman vesileikkejä elämä olisi kuivaa!

 Aalto-alue esittelee Vene Båt -messuilla vesiharrastamisen lajeja

Täällä esitellään vesillä ja veden äärellä harrastamisen lajeja ja välineitä mitä moninaisimmissa muodoissa. Esittelyssä on muun muassa SUP-lautoja, SUP-liikuntaa, vetorenkaita, -patjoja ja -suksia, vesileluja, Onean surffilautoja, One Wheel -lautoja, sähköperämoottoreita,  keulakoneita, purjelautailua, melontaa, laitesukellusta, snorklailua, asuja, Skipperin vuokravenepalveluita, kalastusta sekä tottakai tarjoomaan linkittyvää ohjelmaa. Ohjelma-altaan isäntänä toimii (viikonloppuisin) Aleksi Halen.  

 

 

Aalto–alueen poiminnat

Katso koko ohjelma

 

Tervetuloa SPV:n osastolle Aaltoon!

Suomen Purjehdus ja Veneilyn osastolla koko perhe voi tutustua veneilyyn hauskasti, turvallisesti ja toiminnallisesti. Lasten maailmassa perheen pienimmät pääsevät kokeilemaan optimistijollasimulaattoria, testaamaan taitojaan hengauskiikuissa, tutustumaan kilpaveneilyyn ja opettelemaan solmuja. Lasten purjehduskoulun ja Lasten veneilykoulun maksuttomissa puuhavihoissa riittää tekemistä vielä kotimatkallakin.

SPV:n palvelupisteessä saat vinkkejä ja vastauksia esimerkiksi koulutukseen, katsastukseen ja seuratoimintaan liittyen. Lounge-alueella voit hengähtää messupäivän lomassa ja katsella vaikkapa Nautic-TV:n lähetyksiä.

Aallon tapahtumalavalla kuulet SPV:n ajankohtaisia kuulumisia ja tapahtuma-altaassa pääset kokeilemaan purjehdusta radio-ohjattavilla veneillä.

Vuoden vierasvenesatama 2023 julkistetaan Aallossa perjantaina 10.2.

 

Laitesukellus

 

Sea Safety esittelee messuilla laitesukellusta ja yleisöllä on mahdollisuus kokeilla lajia laitesukellusaltaassa.

Ohjelma-altaalla puolestaan esitellään snorkkelointia ja sitä voi myös käydä kokeilemassa.

Merenneidot saapuvat tänäkin vuonna Aallon ohjelma-altaalle.

Tarkempi ohjelma tarkentuu joulukuun mittaan.

Kokeile suppausta tai seuraa SM-kisoja!

 

Pääset kokeilemaan itse suppausta sup-altaalla tai osallistumaan ohjatuille Erimover SUP-jooga-tunneille ohjelma-altaalla. Erimover järjestää myös SUP Cross liikutatunteja ohjelma-altaalla. Yleisölle vapaa pääsy!
Välineet ja varusteet saa paikan päältä.

Rautio Sports ja Finnish SUP and Surf Federation järjestää avoimet sisä SUP SM-kisat lauantaina 18.2. Aallon ohjelma-altaalla.

Ursuit Challenge

 

Lauantaina 18.2. ohjelma-altaalla on luvassa Mika ”Haukikoira” Vornasen isännöimä Ursuit Challenge, jossa tunnetut ja vähän tuntemattomammatkin vapakalastajat kisaavat tarkkuusheiton jalossa lajissa.

Surf House Helsinki beach bar

 

Surf House Helsinki- Aalto alueella!  Surf House Helsinki on Suomen ainoa kansainväliset standardit täyttävä beach club! Olemme auki vuoden (melkein) jokaisena päivänä tuoden rantakulttuuria urbaaniin Helsinkiimme. Olemme Vene Båt- Messujen Aalto alueella rantabaareineen, aurinkotuoleineen ja rantapeleineen.
Tule siirtämään mielesi kesäajalle messupäivän lomassa ja ottamaan pieni pala tropiikkia rantabaariimme ja elämään huoletonta rantatunnelmaa kanssamme. Olemme kivenheiton päässä Messukeskuksesta! Hieno hiekka, aidot palmut, muhkeat aallot ja lämmin sauna teitä Mall of Triplan Down Under (Kerros P4) teitä odottaa! Tervetuloa nauttimaan kesästä! 

Tsekkaa lisää tästä>>

Suomen Purjehdus ja Veneily (SPV) 

 Suomen Purjehdus ja Veneily esittäytyy tuttuun tapaan vahvasti messuilla ja tällä kertaa nimenomaan Aallossa. Luvassa on mielenkiintoista ohjelmaa kaikille veneilijöille ja veneilystä kiinnostuneille.  

  • Ohjelma-altaalla yleisö voi kokeilla radio-ohjattavia purjeveneitä 
  • Sailing Team Finlandin ja kilpapurjehtijoiden esittely ja kuulumiset 
  • Tietoa veneseuratoiminnasta ja eduista seuraan kuulumisesta 
  • Maailman merille
  • Veneilijän ympäristövinkit 
  • Baltian suositut perheveneilykohteet 

 Vuoden vierasvenesatama 2023 julkistetaan Aallossa perjantaina 10.2. 

OSTA LIPUT