Skip to content

Totalveneen Messi

Tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä!

Ohjelma

Tietoa veneilystä, veneistä ja veneiden kunnostuksesta

Totalveneen Messi tarjoaa tietoa moottoriveneistä ja veneilykohteista. Ohjelmapisteessä Totalveneen ja Venemestarin päätoimittaja Jan Sjölund esittelee messujen mielenkiintoisimmat uutuusveneet. Veneilykohteista esitellään muun muassa Viron pohjoisrannikon satamakohteita. Esille tuodaan myös veneilyturvallisuutta, venekatsastusta ja veneilykoulutuksia. Saariston satamat päivä on sunnuntaina 9.2., jolloin vierasvenesatamat kertovat kuulumisiaan ja esittäytyvät.

Messujen kilpaveneet Messujen venemerkit ja mallit Messujen veneilykoulutukset

Usean vuoden ajan moottoriveneisiin liittyvää ohjelmaa on tuottanut Jan Sjölund, joka on Venemestari-lehden ja Totalveneen päätoimittaja

Janin kiinnostus veneitä kohtaan heräsi, kun hän kymmenen vuotiaana vieraili ensimmäistä kertaa venemessuilla. Ennen sitä Jani oli keräillyt intohimoisesti tietoja autoista. Oli sattuman kauppaa, että hän meni Venepörssiin töihin eikä jatkanut autojen parissa. Veneet veivät Janin mennessään ja voi sanoa, että hänen elämäänsä kuuluu nyt erittäin paljon veneilyä ja erityisesti moottoriveneitä. Helsingin venemessut Jani muistaa innostavana tapahtumana, joka vain lisäsi veneilykuumetta. Vene 25 Båt -messuilla Jani halua kertoa veneilyn ilosanomaa ja sitä, miten monipuolista veneily on. Kyse ei ole vain isoista ja hintavista veneistä, vaan harrastus on mahdollinen kaikille.

Vene 25 Båt -messuilla on esillä paljon suomalaisia moottoriveneitä. ”Suomalainen veneteollisuus on kansainvälisesti arvostettua ja aktiivista tuotekehitystä tapahtuu alalla koko ajan. Veneitä on kaikissa kokoluokissa ja yksi suomalaisen veneteollisuuden hienouksista on se, että se panostaa vahvasti myös suosittuihin pieniin veneisiin, jotka ovat erittäin laadukkaita”, toteaa Jan Sjölund.

Helsingin kansainväliset Vene Båt -venemessut on vuoden ykköstapahtuma sekä nykyisille, että tuleville veneilijöille. Jani korostaa myös tapahtuman merkitystä tuleville sukupolville. Veneilijöiksi tullaan venemessuilla!

Yhteistyössä

Totalvene.fi on Suomen ensimmäinen laadukasta toimituksellista sisältöä tuottava ja julkaiseva veneilyn verkkomedia, joka panostaa ajankohtaisuuteen ja asiantuntemukseen.