Skip to content

Totalveneen Messi

Tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä!

Ohjelma

Totalveneen Messi tarjoaa tietoa moottoriveneistä ja moottoriveneilystä

Uudet moottoriveneet täyttävät perinteisesti venemessujen halleja. Tällä kertaa niistä myös puhutaan messuilla entistä enemmän. Moottoriveneet ja moottoriveneily on saanut oman ohjelmapisteen, Totalveneen Messin. Siellä kuullaan muun muassa Venemestari-lehden ja Totalvene.fi:n päätoimittajan Jan Sjölundin esitykset messujen uutuusveneistä, pääkaupunkiseudun päiväretkiveneilykohteista sekä eri venetyyppien parhaista puolista.

Totalveneen Messissä käydään läpi yleisimmät moottorivenetyypit avo-, retki- ja matkaveneluokissa ja kerrotaan, mikä ero on keski-, sivu- ja tuplapulpettiveneillä ja mikä tekee veneestä bowriderin. Siellä selviää myös, voiko daycruiserissa tai sportcruiserissa yöpyä ja millaisia erilaisia ohjaushyttiveneitä on.

Viikolla pureudutaan veneluokkien mielenkiintoisimpiin uutuusmalleihin yhdessä veneen suunnittelijan, valmistajan tai myyjän kanssa.

Ohjelmatärpit

Veneilykohteena Viro 

Baltian satamiin ja veneilyyn omakohtaisesti perehtynyt Kalevi Westersund kertoo Suomen rannikolta katsottuna lähimmistä ja helposti moottoriveneellä tavoitettavista Viron pohjoisrannikon satamakohteista. 

Messujen veneuutuudet 

Totalveneen ja Venemestarin päätoimittaja ja moottorivenetestaaja Jan Sjölund esittelee messujen mielenkiintoisimmat uutuusveneet. 

Moottorivenemallit 

Totalveneen ja Venemestarin päätoimittaja ja moottorivenetestaaja Jan Sjölund esittelee yleisimmmät moottorivenetyypit ja kertoo minkälaiseen käyttötarkoitukseen ne sopivat parhaiten. 

  

Yhteistyössä

Totalvene.fi on Suomen ensimmäinen laadukasta toimituksellista sisältöä tuottava ja julkaiseva veneilyn verkkomedia, joka panostaa ajankohtaisuuteen ja asiantuntemukseen.