Skip to content

Veneilyä, vesiharrasteita ja kalastusta koululaisille – Vene 23 Båt tarjoaa mahdollisuuden maksuttomaan tutustumiseen messuihin

Tuo luokkasi Vene 23 Båt -messuille, ja pääsette kokemaan veneilyyn ja vesielämään liittyviä elämyksiä Messukeskuksessa Helsingissä. 

Koululaiskierrokset ovat tarkoitettu 3.-4. luokkalaisille koululaisille, ja ne järjestetään maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona 13.–15.2.2023 Vene 23 Båt -tapahtuman yhteydessä.

Oppilaat voivat tutustua erilaisten rastipisteiden kautta muun muassa kalastukseen, Itämeren suojeluun sekä veneilyyn ja vesillä liikkumiseen. Näette upeita veneitä ja tutustutte Aalto -alueella uusimpiin vesiharrastusvälineisiin ja rantaelämän hauskuuksiin. Ennen kierrosta tai kierroksen jälkeen luokka voi omatoimisesti tutustua messujen tarjontaan. Kierrokseen on hyvä varata aikaa noin kaksi tuntia. Sisäänpääsy on luokille maksuton.

Ilmoittauduthan nopeasti, sillä mukaan pääsee 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ryhmää. Käymme läpi ilmoittautuneet, ja mikäli ilmoittautunut ryhmä ei ole kohderyhmää, varaamme oikeuden hylätä ilmoittautumisen. Peruutukset tulee tehdä 15.1.2023 mennessä. Luokan opettajalle lähetämme lisäksi kaksi sisäänpääsylippua Vene 23 Båt-messuille kiitokseksi osallistumisesta. Liput ovat voimassa 10.–19.2.

HUOM! Koululaiskierrosten ryhmät vuodelle 2023 ovat täynnä.