Skip to content

Veneilyä, vesiharrasteita ja kalastusta koululaisille – Vene 25 Båt tarjoaa mahdollisuuden maksuttomaan tutustumiseen messuihin

 

Ilmoittaudu mukaan!

Tuo luokkasi Vene 25 Båt -messuille, ja pääsette kokemaan veneilyyn ja vesielämään liittyviä elämyksiä Messukeskuksessa Helsingissä. 

Koululaiskierrokset ovat tarkoitettu 3.-4. luokkalaisille koululaisille, ja ne järjestetään maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona 10.–12.2.2025 Vene 25 Båt -tapahtuman yhteydessä.

Oppilaat voivat tutustua erilaisten rastipisteiden kautta muun muassa kalastukseen, Itämeren suojeluun sekä veneilyyn ja vesillä liikkumiseen. Näette upeita veneitä ja tutustutte Aalto -alueella uusimpiin vesiharrastusvälineisiin ja rantaelämän hauskuuksiin. Ennen kierrosta tai kierroksen jälkeen luokka voi omatoimisesti tutustua messujen tarjontaan. Kierrokseen on hyvä varata aikaa noin kaksi tuntia. Sisäänpääsy on luokille maksuton.

Ilmoittauduthan nopeasti, sillä mukaan pääsee 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ryhmää. Käymme läpi ilmoittautuneet, ja mikäli ilmoittautunut ryhmä ei ole kohderyhmää, varaamme oikeuden hylätä ilmoittautumisen. Peruutukset tulee tehdä 13.1.2025 mennessä. Luokan opettajalle lähetämme lisäksi kaksi sisäänpääsylippua Vene 25 Båt-messuille kiitokseksi osallistumisesta. Liput ovat voimassa 7.–16.2.2025.

 

Ilmoittaudu tästä!

 

Mukana olevat yritykset ja osastonumerot:

Suomen Purjehdus ja Veneily SPV 7f140

Mercury / Brunswick Marine in Finland 6b48

Viranomaiset: Poliisi, Raja, Traficom, Väylävirasto, 6e60

Pidä Saaristo Siistinä 7h10

Melomo 1c15