Skip to content

Vene Båt

10 päivää veneilyä!

Venemessut ovat vesikansan oma perinteikäs kohtaamispaikka, jossa vaihtaa kokemuksia, viihtyä, vertailla ja tehdä ostoksia. Venemessuilta löydät veneiden lisäksi paljon tietoa veneilystä, purjehduksesta, kalastuksesta ja vesiurheilusta. Seuraavan kerran helmikuussa 2025.

Tilaa uutiskirjeemme

10 päivää veneitä, veneilyä ja vesielämää Helsingin kansainvälisillä Vene Båt -venemessuilla!

Venemessut ovat venekansan oma perinteikäs kohtaamispaikka, jossa vaihtaa kokemuksia, viihtyä, vertailla ja tehdä ostoksia. Tervetuloa jatkamaan perinnettä kanssamme, olit sitten veneilijä, purjehtija, kalastaja, suppailija tai mökkeilijä.

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene Båt on venekansan oma perinteikäs kohtaamispaikka, jossa vaihtaa kokemuksia, viihtyä, vertailla ja tehdä ostoksia. Tervetuloa jatkamaan perinnettä kanssamme, olit sitten veneilijä, purjehtija, kalastaja, suppailija tai mökkeilijä. Tule mukaan kokemaan kesän merkit ja avaamaan uusi kausi upean tunnelman saattelemana. Venemessujen näytteilleasettajien tarjonnasta löytyy suosikit, uutuudet ja erikoisuudet erilaisiin tarpeisiin. Esillä on vuosittain satoja erikokoisia ja -hintaisia veneitä, varusteita, tarvikkeita sekä kaikki mitä olet halunnut tietää veneilystä, kalastuksesta, sukelluksesta ja muista vesiharrastuksista.

Tapahtuman ohjelmassa on luvassa tarinoita, työnäytöksiä ja vinkkejä sekä huippupuhujia eri ohjelma-alueilla. Mikäli veneily on koko perheen yhteinen harrastus, niin vietämme tapahtuman viimeisenä sunnuntaina Vene Båt -messujen perhepäivää!

Seuraa Venemessuja Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

Tapahtuman tuoteryhmiä: 

Veneet | vuokrauspalvelut | venevarusteet- ja tarvikkeet | asusteet ja jalkineet | moottorit | trailerit | ja paljon muuta!

Ohjelma-alueet

Aallon ykköshalli on venemessujen keidas altaineen ja beach baareineen! Lue lisää
Kalastus on monen veneilijän suosikkiharrastus. Vene Båt -tapahtumasta saat paljon hyödyllistä tietoa ja teet hankintoja aina kalastusveneistä kalastustarvikkeisiin. Lue lisää
Venemestarin Telakalta vinkkejä veneen huoltoon ja kunnostukseen Lue lisää
Totalveneen Messi tarjoaa tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä Lue lisää
Kuumimmat uutuudet ja Suomen kovimmat purjehdusuutiset Lue lisää

Tapahtuman muuta sisältöä

Pelasta Itämeri -palkinnon saajan haku alkaa joulukuussa ja voittaja julkaistaan venemessuilla helmikuussa! Lue lisää
Kun lapset viihtyy, koko perhe viihtyy! Venemessuilla on runsaasti nähtävää ja koettavaa lapsille. Lue lisää
Rajavaltiolaitos kerää vanhentuneita merkinantovälineitä, hätäraketteja ja -soihtuja pohjoisen sisäänkäynnin edustalla la 9.2. ja la 17.2. klo 9-14. Lue lisää
Veneilijän vaihtovenemarkkinoilla halli 6-7 keskiosassa (7d102) voit jättää ilmoituksen, mikäli olet myymässä tai ostamassa venettä. Paikan päällä kyniä ja paperia. Voit tuoda myös oman printatun ilmoituksen.

Stay tuned!

Päivitämme tapahtuman sisältöä tapahtumaan asti!

Seuraa Venemessuja Facebookissa