Skip to content

Voita vene ja moottori Vene 25 Båt -venemessuilla!

Osallistu täällä >>

Voita vene ja moottori Vene 25 Båt -venemessuilla!

Kaikkien verkkolipun ostaneiden ja tapahtumassa paikan päällä kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Terhi-paketti, joka sisältää Terhi 390 -soutuveneen sekä Travel 603 S sähköperämoottorin (yhteisarvo yli 4 400€).

Vene on esillä tapahtumassa hallissa 6 osasto 6h29.

Osallistu täällä >>

Terhi 390

Uudessa soutuveneessä soutamisen keveys ja moottoriajamisen helppous yhdistyvät tyylikkääseen ulkonäköön. Terhi 390 on kauan odotettu seuraaja Terhin pitkäaikaiselle 385-mallille, jota valmistettiin yli 40 vuoden ajan ja jota löytynee miltei jokaisesta mökkirannasta (tai vähintäänkin mökkinaapurilta). Tämän kestävän ja vakaan soutuveneen perään sopii hyvin myös pieni perämoottori, jolla matka taittuu sutjakkaasti ja iloisesti.

 

Lue lisää

Travel 603 S – edistyksellinen sähköperämoottori

Travel 603 S on integroidulla akulla varustettu kevyt ja kompakti, mutta tehokas sähköperämoottori soutuveneisiin tai pieniin moottoriveneisiin.

Travel 603 S vastaa tehoiltaan 2–3 hevosvoimaa. Kelluvan lithium-akun saa kätevästi irrotettua Travelista mukaan ja ladattua vaikka auton tupakan sytyttimestä. Yhdellä akun latauksella ajaa, ajotavasta riippuen, jopa 20 tuntia.

Kompaktin perämoottorin saa kätevästi purettua kolmeen osaan, jolloin sen saa helposti kannettua mukanaan säilöön. Moottorissa ei ole juurikaan kuluvia osia tai tarvetta öljyjen tai polttoaineiden kanssa läträämiselle, mikä tekee perämoottorista lähes huoltovapaan. Aikaisemmin Traveleissa käytössä ollut planeettavaihteisto on korvattu suoravedolla eli nykyiset Travel-mallit ovat äänettömiä käyttää. Koneen käynnistys tapahtuu nappa painamalla ja eteen ja taaksepäin liikkumista säädellään kahvaa kääntämällä. Perämoottorin kahvassa on LCD-näyttö, josta näkee muun muassa akun jäljellä olevan varauksen ja kuljettavan nopeuden.

 

Lue lisää

Kilpailun säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Kilpailun järjestää Messukeskus, Messuaukio 1, PL 21, 00521 Helsinki, puh. 040 450 3250, Y-tunnus 0116322-3. Näissä säännöissä jäljempänä ”Järjestäjällä” tarkoitetaan Messukeskusta

2. Arvonnan voimassaoloaika

Kilpailu/arvonta on voimassa Vene 25 Båt -messujen aikana 7.-16.2.2024. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvista osallistumisesteistä tai virheestä osallistumisessa.

3. Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Kun ostat Vene 25 Båt -tapahtuman sisäänpääsylipun verkkokaupasta viimeistään su 16.2.2025, olet mukana arvonnassa lipun ostamiseen käytettyjen yhteystietojen perusteella. Mikäli saavuit tapahtumaan printtilipulla, ilmaislipulla tai jollain muulla lipputyypillä, voit osallistua arvontaan täyttämällä yhteystietosi kilpailulomakkeelle osoitteessa vene.messukeskus.com/arvonnat. Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua kilpailuun huoltajan suostumuksella.

4. Palkinto

Arvonnan palkintona on Terhi 390 -soutuvene ja Travel 603 S sähköperämoottori. Palkinto on saajan veronalaista tuloa ja saajan on ilmoitettava palkinto veroilmoituksella. Kilpailun järjestäjä ilmoittaa antamansa palkinnot ja voitot vuosi-ilmoituksella (VEROH 7801) suorituslajin tunnuksella H4.

5. Palkinnon lunastus ja rajoitteet

Palkinnon voittaja vastaa palkinnon toimittamisesta itselleen parhaaksi toteamallaan tavalla. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

6. Voittajan valitseminen ja voitosta ilmoittaminen

Arvomme kilpailun palkinnot 17.-21.2.2024 välillä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 48 tunnin sisällä arvonnasta, pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan.

7. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun/arvontaan osallistuessaan osallistuja antaa suostumuksensa siihen, että järjestäjä kerää, tallentaa ja käsittelee kilpailuun/arvontaan keräämiään henkilötietoja. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Kilpailussa/arvonnassa annettuja tietoja ei kerätä markkinointirekisteriin, luovuteta kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin eikä myöskään käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin. Kilpailuun/arvontaan osallistuneiden henkilöiden tietoja säilytetään arvonnan päättymiseen asti.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta. Järjestäjä pidättää oikeuden voittajan haastatteluun palkintojen jaon yhteydessä. Palkinnon luovuttaneella yhteistyökumppanilla on yhtäläinen oikeus haastatella ja kuvata voittajaa sekä käyttää materiaalia markkinointitarkoituksissa.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun/arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Järjestäjä ei vastaa osallistujille eikä palkinnon voittaneelle seurueelle kilpailusta/arvonnasta aiheutuneesta menetyksestä tai vahingosta riippumatta siitä, miten ne ovat syntyneet. Osallistumalla kilpailuun palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

9. Kilpailusääntöjen sitovuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.