Skip to content

Lasten venemessut

Kun lapset viihtyy, koko perhe viihtyy!
Venemessuilla on runsaasti nähtävää ja koettavaa lapsille.

Ohjelmaa koko perheelle

 

 

 

 

 

Lasten veneretkikartta

Haluatko suorittaa erilaisia tehtäviä ja saada palkintoja suunnistamalla messuilla? Lähde mukaan venemessuseikkailulle!  Venemessujen retkikartta johdattaa sinut läpi venemessujen ja matkan varrella pääset tekemään hauskoja tehtäviä ja opit uutta. Pisteillä jaetaan tehtävän suorittaneille erilaisia palkintoja!

Seikkailun aikana pääset oppimaan esimerkiksi mistä roskat tulevat mereen ja minne ne menee? sekä tutustumaan poliisin työhön ja ihmettelemään erilaisia moottoreita. Suomen purjehdus ja veneily (SPV) pisteellä innostavaa ja opettavaista ohjelmaa perheen pienimmille veneilijöille. Osastolla mm. tutustutaan erilaisiin veneisiin, opetellaan venesolmujen tekemistä ja suosittu kiikkupiste löytyy tänäkin vuonna!

Lasten venemessut alkavat eteläisen sisäänkäynnin narikan lähettyviltä, minne löydät opasteiden avulla. Sieltä saat  retkikartan, jonka avulla voit suunnistaa venemessuilla kuin kippari konsanaan!

Mikäli seikkailu voi viedä pikkukipparin kauaksi merille, on hyvä napata lähtöpisteeltä mukaan Nuori Kippari -rintakortti, johon voitte huoltajan kanssa kirjoittaa tietonne.

Ohjelmapoimintoja

Hannu "Solmu" Seppäsen solmushow

Katso koko ohjelma

Lasten ja aikuisten solmukoulu

Katso koko ohjlema

Radio-ohjattavien purjehdusveneiden vapaa testaus

Katso koko ohjelma