Skip to content

Vene 21 Båt verkossa
12.–21.2.2021

 

Vene 21 Båt verkossa

12.–21.2.2021

Seuraa meitä Facebookissa, niin kuulet kaikki uutiset ensimmäisten joukossa. Uusi Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma on kävijöille maksuton. Laita päivämäärät muistiin ja aloita kanssamme veneilykausi verkkoaalloilla. Julkaisemme tapahtumassa mukana olevat yritykset tammikuussa 2021!

VENESEURAT / BUSSIMATKAT

Venemessuille kannattaa tulla porukalla! Veneseurat ja -kerhot pääsevät messuille edulliseen ryhmähintaan, ja porukan koonneen matkanjohtajan palkitsemme ilmaisella sisäänpääsyllä sekä välipala- ja juomalipukkeilla. Pysäköinti Messukeskuksen parkkialueella on busseille maksutonta.

Jos haluat tilata lippuja laskulla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomioi, että verkkokaupasta ostettuna liput ovat edullisempia. Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@messukeskus.com 

Lue lisää eduista veneseuroille ja -kerhoille

 

Ryhmä on, mutta bussi puuttuu?

Tiesitkö, että voit tilata bussin myös Messukeskuksen kautta?

Lue lisää!

Suosi julkisia

Vältä ruuhkat käyttämällä julkista liikennettä! Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset alikulkutunnelin kautta suoraan Messukeskukseen.

Huomaa, että junissa ja raitiovaunuissa ei enää myydä matkalippuja, joten osta lippusi ennakkoon lipunmyyntipisteistä tai käytä mobiililippua. Lisätietoja: www.hsl.fi/myyntipaikkahaku.

Majoitu mukavasti Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa

Lue lisää ja varaa huone