Skip to content
×

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!
Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe! Suosittelemme lähettämään yritykselle sähköpostia.
Aihe
Nimi:
Sähköpostiosoite:
Viesti:

Kiitoksia yhteydenotosta!

Kotimaiset käsityövieheet | Norolan & Vene 21 Båt

Kotimaiset käsityöviehevalmistajat yhdistivät voimansa! Mukana ovat Norolan, Heta Vaappu, Johnny Baits, Perza-vaaput, Tunkkionki ja Martin Harjunpää. Katso messujen erikoistarjoukset!

Vieraile sivustolla Ota yhteyttä

Kotimaiset käsityöviehevalmistajat yhdistivät voimansa! Mukana ovat Norolan, Heta Vaappu, Johnny Baits, Perza-vaaput, Tunkkionki ja Martin Harjunpää. Katso messujen erikoistarjoukset!

Tervetuloa kotimaisten käsityövieheiden kotiin.

 

Suomessa vieheenrakennuksessa on perinteisesti erittäin kova taso koko maailman mittakaavassakin.

Tästä taidonnäytteenä Norolan ja muut yhteistyökumppanit ylpeänä esittävät Vene 21 Båt messuille räätälöityjä viehe- ja vapapaketteja.

 

Tästä suoraan ostoksille messutarjouksiin!

Viehevalmistajien esittely

Image

NOROLAN

Norolan on 2019 syntynyt vieheyritys Jyrki Kasasen rakkaudesta kalastukseen, käsityöhön ja kaupan tekemiseen. Kaikissa Norolanin vieheissä yhdistyy 100% kotimaisuus, intohimo tuotekehitystä kohtaan ja koruntekemisestä tutut tekniikat.

Vuoden haukiviehe

Tuotekehityksen keihäänkärkenä oleva innovatiivisuus palkittiin kun Norolan Light Spoon -lusikkauistin sai ensimmäisenä toimintavuonnaan 2019 Erä-lehden vuoden haukiviehe -palkinnon!

Liikelahja

Norolan voi tehdä esimerkiksi uistimia liikelahjoiksi yritysten logoilla tai millä tahansa erikoisväreillä tai asiakkaan toiveilla.

Käsityövieheet ja venemessut

Norolanilla on kunnia järjestää venemessujen käsityökortteli ja vieheiden pienvalmistajien yhteistyö onkin lähellä sydäntä!

Norolanin somet

Facebook

Instagram (seuraajille kuukausiarvonta)

YouTube

Image

Heta Vaappu

Heta Vaappu on yritys Hämeenlinnalaisen Aki Leppäsen takana. Akilla on tarjolla monipuolinen kattaus vaappuja ja tasapainopilkkejä käytännössä kaikkien kotimaisten petokalojen pyyntiin. Kalastajat ovatkin tunnistaneet käsintehdyt Heta Vaaput loistaviksi ottipeleiksi!

Katso Akin video tasapainopilkin valmistuksesta!

Heta Vaapun somet

Facebook

Instagram

YouTube

Image

Johnny Baits

Jos haaveissasi on jättikuha tai suurhauki, Johnny Baits on valintasi. Johnny Baits eli Jouni Rajamäki on erikoistunut hauen ja kuhan kalastukseen tarkoitettuihin kumeihin. Käsityöt ovat aina olleet Jounin mieleen ja vieheiden valmistus alkoikin haukijerkeistä ja häntyreistä viitisen vuotta sitten. 

Johnny Baitsilta löytyy tuotteet niin suurhauen kuin jättimäisen kuhan kalastamiseen ja näissä kumit ovatkin meritoituneet mallikkaasti.

Katso Johnny Baitsin video vertikaalijigin valamisesta!

Johnny Baitsin somet

Facebook

Instagram

Image

Perza-vaaput

Tmi Perza-vaaput on Mikkeliläisen 33-vuotiaan Jarno Viljakaisen yritys, joka on meritoitunut upeilla menestyksekkäillä käsintehdyillä kuha- ja taimenvaapuilla!

Perza-vaapuilla on saavutettu useita uistelukisojen/cuppien voittoja. Vaappuja ja pilkkejä valmistetaan niin yksityisille kuin myymälöihin ympäri Suomea ja jonkin verran myös Norjaan ja Ruotsiin.

Perza tarjoaa messuille ennennäkemättömän vaapunrakennussetin. Lue lisää!

Perzan somet

Facebook

Instagram

 

Image

Tunkkionki

Tunkkionki on Janne Parviaisen kotimainen kilpauistelijoiden kanssa kehitetty vaappu erityisesti kuhalle ja hauelle. Tunkkionki on voittanut mm. Erä-lehden vuoden kuhaviehe -tittelin.

Yrityksen toiminnasta heijastuu hyvin vahvasti loputun intohimo kalastukseen. Tämä on johtanut siihen, että ajan myötä rakas harrastus muuttui elinkeinoksi. Käsintehtyjen vieheiden valmistuksen lisäksi Janne vetää kalastusoppaan roolissa monipuolisia kalastusretkiä.

Tunkkionki somessa:

Facebook

Instagram

 

Image

Martin Harjunpää

Tunnettu vavanrakentaja Martin Harjunpää on modernin suomalaisen vavanrakennusperinteen pioneeri. Martinilta valmistuu vavat niin laituripilkkimisen kevyistä ja hennoista morrivavoista aina valtamerikalastuksen vaatimustasoon asti. 

Martinilta voi tilata juuri sellaisen vavan kuin itse haluaa. Kaikki vavat valmistetaan asiakkaan kanssa yhteistyössä valituilla komponenteilla ja koristeellisilla yksityiskohdilla.

Martin tarjoaa messuille custom pilkkivavan!

Tuotteet

Norolan: Uistin omalla kuvalla
Voimassa 12.2.2021 - 21.2.2021
Täydellinen kotimainen kuvalahja kalastajalle tai yhteistyökumppaneille! Yli 300 viiden tähden arvostelua! 2019 Erä-lehden vuoden haukiviehe omalla kuvalla. Ota yhteyttä jos haluat tilata isomman määrän kerrallaan!
39,90 €
-20%
4-pack Norolan Rautupilkki-tutustumissetti
Voimassa 12.2.2021 - 21.2.2021
Rautumiehelle tai -naiselle Norolanin ainutlaatuinen tutustumissetti tarjouksessa Vene 21 Båt -messujen ajan! 4 rautupilkkiä, 2 vilkkuvalolla ja 2 tavallista!
59,90 €
-16%
3-pack Perza-vaappusetti
Voimassa 12.2.2021 - 21.2.2021
Vaappumestari Jarno “Perza” Viljakaisen legendaariset P13 kuhavaaput nyt Venemessuille rakennetussa erikoissetissä! Perza-vaapuilla on saavutettu useita uistelukisojen/cuppien voittoja.
34,90 €
-10%