8.2.2019 16:15 - 16:30 · Lowrance Live Stage · Fishing

Kalastus, enemmän kuin harrastus -opetusvideon julkaisu

Tiesitkö, että melkein joka kolmas nuori tai lapsi kalastaa? Kalastamisella on pitkät perinteet Suomessa ja kalastavien nuorten mukaan harrastuksessa lisäksi kokee ja oppii paljon uutta ja jännää. Tästä huolimatta kalastusta ei käsitellä kovinkaan laajalti koulussa.

Kalatalouden Keskusliitto ja Kalastajan Kanava päättivät toteuttaa Kalastus, enemmän kuin harrastus? -opetusvideon peruskouluille, jossa asiaan pureutuvat 12-vuotias Helmi ja 15-vuotias Arttu. Nuoret kertovat kalastamistaan kalalajeista, erilaisista kalastusmuodoista, mitä kaikkea ovat oppineet kalastaessaan sekä mitä kalastamiseen liittyy, kuten veneellä ajaminen, kalapaikkojen kartoittaminen ja valikoiva kalastus.

Video saa tässä ensi-iltansa ja paikalla ovat opetusvideon nuoret starat Helmi Kettunen ja Arttu Peltonen sekä Kalatalouden Keskusliiton tiedottaja Tapio Gustafsson, Kalastajan Kanavan Anne-Maarit Sepling sekä videota rahoittaneen Rapala Rahaston edustaja. Ensiesityksen jälkeen medialla on mahdollisuus haastatella nuoria sekä videon toteuttajatahoja Kalastajan Kanavan Vinkkinurkassa.

  • Aika: 8.2.2019 16:15 - 16:30
  • Paikka: Lowrance Live Stage
  • Esiintyjät: Helmi Kettunen, Arttu Peltonen, Tapio Gustafsson, Anne-Maarit Sepling