16.2.2019 15:00 - 15:30 · Purjehdussatama · Sailing

Uusi Helsinki Tallinna Race 2019

Tervetuloa uudistuvaan Helsinki Tallinna Raceen elokuussa 2019!

Helsinki Tallinna Race - HTR, purjehditaan tänä vuonna 16. - 17. elokuuta. Lähdöt Helsingistä perjantaina alkuillasta, yli yön purjehdus Tallinnaan, jossa entistä paremmat järjestelyt kattavat koko viikonlopun.
Myös Helsingin satamatapahtumaa Kauppatorin tuntumassa kehitetään yleisön pyynnöstä.

Maamme suurimpiin purjehdustapahtumiin kuuluva HTR avomerikilpailu tarjoaa osallistujille tänä vuonna entistä laajemman kokonaisuuden. Aloitamme Helsingin keskustan satamatapahtumalla jo torstaina 15. 8. ja Tallinnassa tarjonta laajenee uuden kumppanisataman myötä.

Kilpailu järjestetään 27. kerran ja se onkin saavuttanut laajan tunnettuuden purjehduspiireissä ja kerää lähes parisataa venekuntaa mukaan. Kilpailuluokkia on suurista offshore veneistä aina tavallisiin perhepurjeveneisiin asti.
HTR kehittyy pelkästä yli yön kilpailusta kohti paremman palvelun regattatapahtumaa. Myös kilpailun seuraamista parannetaan joka vuosi. Tänä vuonna erikoisesti some-näkyvyytemme kasvaa.

Kilpailun järjestää Koivusaareen Pursiseura - Kopu, ja sen kumppanina on Naispurjehtijat Ry. Vapaaehtoisia järjestäjiä on liki 70. Kilpailuun osallistuu liki 1000 henkilöä ja ulkomaisia venekuntiakin on mukana Virosta, Ruotsista ja Venäjältä.

Kilpailun tapahtumien järjestelyistä, kehityshankkeista ja tulevaisuudesta kertoo Koivusaareen Pursiseurasta Lauri Ilomäki ja puheenvuorossa esitellään myös uusi kumppanisatama Tallinnan Haven Kakumäe.

  • Aika: 16.2.2019 15:00 - 15:30
  • Paikka: Purjehdussatama
  • Esiintyjät: Lauri Ilomäki