Skip to content

Näyttelyita venemessuilla

Messukäynnin yhteydessä voit tutustua allaoleviin näyttelyihin.

Veneseurojen lippuja

Veneseuralippu täyttää messujen jälkeisenä maanantaina, 18. helmikuuta 100 vuotta. Tämän kunniaksi Messukeskuksen pääaulan Lasigalleriassa on Veneseuralippu 100 vuotta -näyttely, jossa esitellään seurojen lippuja. Veneseuralipun historiasta voit lukea 1.2. ilmestyvästä Nauticista ja täältä >>


 

Horisontti 2019

Suomalaisten valokuvaajien HORISONTTI-ryhmä esittää meriaiheisia valokuvia Helsingin Messukeskuksessa Venenäyttelyn 2019 ajan. Suurikokoiset kuvat ovat esillä hallissa 7, käytävien 7f ja 7h välissä ikkunaseinällä. Teokset ovat myynnissä.
Kuvaajat: Hannu Bask, Sami Pitkänen, Petri Porkola ja Tani Simberg.


 

Pidä Saaristo Siistinä ry – 50 vuotta meriroskaa vastaan

50 vuotta meriroskaa vastaan on Pidä Saaristo Siistinä ry:n muotokuvanäyttely roskista. Vesistöjen roskaantuminen on aihe, joka toimi pontimena Pidä Saaristo Siistinä ry:n perustamiselle 50 vuotta sitten ja on tänä päivänä ajankohtaisempi kuin koskaan. Näyttely herättää katsojaa miettimään, mitä roska on ja miten itse voisi vaikuttaa roskaantumisen ehkäisyssä.

Konkreettisen ympäristöhuoltotyön rinnalla yhdistys aloitti ensimmäisinä Suomessa rantojen roskaantumisen järjestelmällisen tutkimisen seitsemän vuotta. Kuvat on otettu näiden vuosien aikana eri rantasiivouksissa.

Jotta työtä vesistöjen roskaantumista vastaan voidaan jatkaa huomennakin, liity Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäseneksi: www.pidasaaristosiistina.fi