Loki-kahvila

Minne tulevana kesänä kannattaa veneillä? Millaisia uskomuksia ja myyttejä vanhoihin karttoihin liittyy? Millaista oli amiraalin elämä 1700-luvulla? Ehdimmekö vielä pelastaa Itämeren?

Kaikki tämä ja paljon muuta selviää Loki-kahvilassa, jonka lavalla nähdään merellistä ohjelmaa ja esityksiä läpi messujen. Lepuuta jalkojasi ja istahda kahvilapöytään herkuttelemaan sekä kuuntelemaan mielenkiintoisia meritarinoita.

Loki-kahvilan satutunnilla kuullaan huikeita meritarinoita molempina viikonloppuina. Solmuja ja signaalimerkkejä saaristolaivastossa -oppipajassa lapset pääsevät tutustumaan leikkimielisellä ja hauskalla tavalla veneilyturvallisuuden perusteisiin sekä oppimaan saaristolaivaston aluksilla tarvittavia taitoja, kuten solmujen tekemistä ja lipuilla tehtäviä signaalimerkkejä.

Loki (www.lokistories.fi) on John Nurmisen Säätiön ylläpitämä merellinen palvelu ja yhteisö, joka yhdistää kaikki meren ystävät.

Löydät Loki-kahvilan Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin aulasta. Kahvila on avoinna koko messujen ajan 10.-19.2.2017. Tervetuloa!

Katso ohjelma-aikataulut täältä ja liity myös Facebook-eventiin.

www.lokistories.fi

Merellisiä tarinoita

John Nurmisen Säätiö