Siirry sisältöön
Vuoden vierasvenesatama 2025

Vuoden vierasvenesatama 2025

Suomen vierasvenesatamat kisaavat jälleen Vuoden vierasvenesatama 2025 -titteleistä. Tänäkin vuonna palkitaan erikseen rannikkoalueen ja Järvi-Suomen suosikki. Kilpailulla innostetaan vierasvenesatamia lisäämään ja parantamaan palvelutarjontaansa.

Suomen Purjehdus ja Veneily ry järjestää vuosittaisen äänestyksen Vuoden vierasvenesatamista, joissa on yhteensä 240 ehdokasta. Äänestykseen voi osallistua kaikki vierasvenesatamien käyttäjät. Voittajat palkitaan kunnialaatalla Vene 25 Båt -messuilla Helsingissä 7.2.2025.

Äänestysaika on 1.7.–30.9.2024 osoitteessa www.satamassa.fi. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 300 euron veneilytuotelahjakortti ja 10 kahden hengen liput messuille.


”Meillä menee oikein hyvin ja ilolla tehdään töitä yötä päivää. Tekemisen meininki on kova. Pidämme paikat kunnossa ja olemme ajan hermolla. Juuri on hankittu uusia polkupyöriä”

kertoo Virpi Vavuli kiireen keskeltä

Vuoden 2024 voittajilla on kiirettä veneilijöiden lomakautena

Suomenlinnassa kausi on alkanut hyvin jo huhtikuun puolella. ”Porukkaa on riittänyt ja nyt odotetaan innolla lomakauden alkua, jolloin veneitä tulee vierassatamaan kauempaakin. Satamaan tulee joka viikko myös muutamia venekuntia ulkomailta. Vierasvenesatamassa vieraillaan myös ilman omaa venettä julkisella lautalla. Ne joilla ei vielä ole omaa venettä tulevat ihmettelemään vierasvenesataman hyvää tunnelmaa ja upeita veneitä,” kertoo Tony Liljeström Suomenlinnasta.

Majakkapaviljonki on avoinna koko vuoden, mutta nyt veneilykauden alettua ja lämpimien säiden tultua kiire on kova.

Molemmat vierasvenesatamat toivottavat kaikille hyvää kesää ja toivottavat veneilijät tervetulleiksi vierasvenesatamiin.