Skip to content

Pidä Saaristo Siistinä ry ja Vene 23 Båt -messut kestävämmän veneilyn puolesta

Pidä Saaristo Siistinä ry on Vene 23 Båt -messujen hyväntekeväisyyskumppani

Me Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä (PSS ry) mahdollistamme Suomessa vastuullisen vesilläliikkumisen. Yli 200 Roope-palvelupisteellämme tarjoamme rannikolla ja järvillä jätehuoltoa, kuivakäymälöitä, astianpesupaikkoja, polttopuita ja veneilijöille kelluvia imutyhjennysasemia. Huollamme ja siivoamme retkisatamia ja korjaamme vioittuneita rakenteita kuten laitureita.

Pidämme rantamme siisteinä. Tutkimme vesistöjen roskaantumista ja valtakunnallinen Siisti Biitsi -rantojensiivoustalkoo-ohjelmamme täyttää vuonna 2023 kymmenen vuotta. Lapset ja nuoret oppivat vesistöistämme ja roskaantumisen vähentämisestä kehittämämme Siisti Biitsi -kummikouluohjelman myötä.

Osallistumme vaikuttaviin ympäristöprojekteihin, joissa edistetään vesistöjen vastuullista virkistyskäyttöä. Lempiaiheitamme ovat muun muassa myrkytön veneily ja vesistöjen rehevöitymisen paikallinen vähentäminen.

Voit lukea lisää monipuolisesta toiminnastamme täältä.

Lahjoita ja tue toimintaa

Messuvieraiden on mahdollisuus pitää kansamme saaristo siistinä liittymällä jäseneksi tai lahjoittamalla. Voit lahjoittaa myös MobilePay-sovelluksella käyttäen lyhytnumeroa 33168. Suomen ainutlaatuiset rannat ja vesistöt kiittävät jokaisesta lahjoituksesta!

Nähdään osastollamme tutun Roope-logon alla!

Iloinen henkilökuntamme palvelee sinua messuilla omalla osastollaan 7h100. Meiltä saat tietoa veneilyn ajankohtaisista ympäristöasioista, jäseneduistamme ja voit ensimmäisten joukossa hankkia uusimmat Roope-tukituotteemme.

Tarkennamme messuohjelmistoamme lähempänä ajankohtaa.