Skip to content
×

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe! Suosittelemme lähettämään yritykselle sähköpostia.
Aihe
Nimi:
Sähköpostiosoite:
Viesti:

Kiitoksia yhteydenotosta!

CCN Cruising Catamarans Oy

Janne Kandelin
+358 20 144 1744
contact@yachtsagent.com

Alumiinirunkoinen Highfield on paras moottorivene kesän harrastuksiin. Highfield-mallistossa on jopa 36 erilaista venettä jokaiseen tarpeeseen. Kalastus, vesihiihto, wakeboard, mökkeily ja cruisailu onnistuvat kaikki mallistomme erittäin merikelpoisilla veneillä.
Tutustu YachtsAgentin edustamiin Highfield rib-veneisiin ja kumiveneisiin sekä messutarjouksiin tapahtumasivullamme https://yachtsagent.com/messut/.

Vieraile sivustolla

Alumiinirunkoinen Highfield on paras moottorivene kesän harrastuksiin. Highfield-mallistossa on jopa 36 erilaista venettä jokaiseen tarpeeseen. Kalastus, vesihiihto, wakeboard, mökkeily ja cruisailu onnistuvat kaikki mallistomme erittäin merikelpoisilla veneillä.
Tutustu YachtsAgentin edustamiin Highfield rib-veneisiin ja kumiveneisiin sekä messutarjouksiin tapahtumasivullamme https://yachtsagent.com/messut/.

Image

Kesän makein veneretki tehdään uudella Highfield RIB-moottoriveneellä

Uudistuneesta, alumiinirunkoisesta Highfield RIB-venemallistosta löytyy sopiva malli jokaiseen tarpeeseen, olitpa hakemassa moottorivenettä kalastukseen, yhteyskäyttöön, vesiurheiluun tai retkeilyyn.

Jos sinulla on haussa paras kumivene tai RIB-vene, löydät sen varmasti Highfieldin runsaasta mallistosta. Veneiden valmistuksen laatu on markkinoiden parasta. Highfieldien runko on valmistettu pulverimaalatusta merialumiinista. Veneet ovat erittäin kestäviä, keveitä ja lujarunkoisia. Putket valmistetaan parhaista saatavilla olevista materiaaleista: ranskalaisesta Orcan Hypalonista tai saksalaisesta Mehler Valmex Plus PVC:stä. Katso kiinnostava video Highfieldien valmistuksesta suomenkielisellä selostuksella.

YachtsAgent on aloittanut Highfield veneiden maahantuojana v. 2020. Meillä on varastossa laaja valikoima malleja, jotta voimme toimittaa veneen kaudelle 2021.

Highfield 2021 – mallisto

HIGHFIELD SPORT -mallisto on vuoden 2021 uutuus! Mallisto kattaa yhteensä 11 venettä, pituudeltaan 3-8 metriä. Sport-veneet ovat huippuunsa viimeisteltyjä ja varusteltuja ja kaikki mallit ovat varusteltu mukavilla penkeillä ja tukevalla ohjauspulpetilla. Highfield Sport -vene varustellaan juuri sinun tarpeitasi varten ja saat siitä huippuunsa viimeistellyn moottoriveneen mökille ja vesiurheiluun.

HIGHFIELD PATROL –sarja on rakennettu toimimaan kaikista vaativimmissa meriolosuhteissa. Suunnittelun lähtökohtana on ollut ammattikäytön vaatimukset. Patrol-sarjan veneestä saat toimivan yhteysveneen vaativiin olosuhteisiin ja voit varustella sen vaikkapa kalastus- tai sukellusretkiä varten.
Highfield Patrol on mahdollista varustella hyvin monipuolissesti erilaisiin harrasteisiin ja työkäyttöön.

HIGHFIELD CLASSIC -mallistosta löytyy sopiva malli kevyestä jollasta suurempaan yhteysveneeseen. Kaikki venemallit ovat sadevesityhjentyviä kaksoispohjan ansiosta.

Apuveneet

HIGHFIELD ULTRA LITE -mallistosta löydät sopivan vaihtoehdon pienemmäksi mökkiveneeksi tai apuveneeksi. Keveydestään huolimatta ULTRA LITE -jollien alumiinirunko on erittäin vakaa ja kestävä.

HIGHFIELD ROLL UP -jolla mahtuu kokoon taiteltuna pieneen säilytyspussiin. Jollan saa sekä alumiinisella että PVC-pintaisella turkilla varustettuna. Keveydestään ja pienestä säilytystilastaan huolimatta veneessä yhdistyvät Highfieldin tinkimätön laatu ja tukeva rakenne.

Messutarjoukset

Tutustu huikeisiin   MESSUTARJOUKSIIN

Varaa tapaaminen ja osallistu kilpailuun

Olemme valmiita tapaamaan sinut toimistollamme Lauttasaaressa tai virtuaalisesti puhelimitse / Teams-palaverissa. Varaa aika tapaamiselle asiantuntijamme kanssa
VARAA AIKA.

OSALLISTU KILPAILUUN
Kilpailussa on pääpalkintona trendikäs Highfield SUP -lauta.

Video on Vendée Globe 2016 lähdöstä. Highfield on toimittanut tukiveneet sekä 2016 että 2020 Vendée Globe kilpailuihin, joista jälkimmäiseen osallistuu myös suomalainen Ari Huusela. Arin odotetaan saapuman maaliin Vene 21 Båt verkossa -tapahtuman aikana.

Tutustu myös muihin tapahtumasivuihimme

YachtsAgent    Lagoon-katamaraanit, Charter-palvelut ja Yacht Ownership -ohjelmat

Parasailor   Paras avotuulipurje

Lagoon Charter   Parhaat elämykset merellä Helsingin edustalla