Skip to content
×

Ota yhteyttä

Laita meille viestiä ja olemme pian yhteydessä!
Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe! Suosittelemme lähettämään yritykselle sähköpostia.
Aihe
Nimi:
Sähköpostiosoite:
Viesti:

Kiitoksia yhteydenotosta!

Karttakeskus

myynti@karttakeskus.fi

Karttakeskus tekee luontoon, metsään ja matkailuun liittyviä kartta- ja kirjatuotteita. Tuotevalikoimastamme löytyvät myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin merikartat, Karttakeskuksen omat veneilykarttatuotteet sekä testivoittaja Loisto Mariner -navigointisovellus.
Parhaat metsätietokirjat löytyvät Metsäkustannus-tuotenimen alta. Karttakeskus kuuluu Tapio Palvelut Oy:hyn joka on osa Tapio-konsernia.

Vieraile sivustolla Ota yhteyttä

Karttakeskus tekee luontoon, metsään ja matkailuun liittyviä kartta- ja kirjatuotteita. Tuotevalikoimastamme löytyvät myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin merikartat, Karttakeskuksen omat veneilykarttatuotteet sekä testivoittaja Loisto Mariner -navigointisovellus.
Parhaat metsätietokirjat löytyvät Metsäkustannus-tuotenimen alta. Karttakeskus kuuluu Tapio Palvelut Oy:hyn joka on osa Tapio-konsernia.

Loisto Mariner -navigointisovellus

Loisto Mariner on erityisesti veneilijöille suunnattu mobiilisovellus, joka toimii sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmissä. Sovellus on ladattavissa Google Play Marketista ja App Storesta.

Loisto Mariner on veneilijän parasta matkaseuraa: navigointityökalut, säätila ja vesillä liikkuvien laivojen tunnistus AIS-tietojen avulla ovat aina mukanasi. Navigoi helposti suomalaisella merikartalla tai samoile tarkkojen maastokarttojen avulla. Loisto Mariner vie sinut minne vain!

  • Navigoi Suomen merialueilla tutuilla merikartoilla.
  • Veneile järvialueen merikarttojen avulla Suomen sisävesillä.
  • Retkeile tarkkojen maastokarttojen mukaan.
  • Suunnittele reittejä maalla tai vesillä, myös ilman verkkoyhteyttä.
  • Tarkista säätiedot ja löydä levähdyspaikat vierasvenesatamista.
  • Löydä määränpääsi laajan nimistöhaun avulla.

”Loisto Mariner nousee voittoon tasaisen vahvalla suorituksella: merikartta on selkeä, se pysyy eheänä suurennustasosta riippumatta, ja käyttö on miellyttävää.”
–Kippari-lehti

Lue lisää navigointisovellusten vertailusta

Lue lisää Loisto Marinerista

Lataa sovellus sovelluskaupastasi:

Loisto Mariner -videoita

Loisto Marinerin uudet (2019) ominaisuudet

Loisto Mariner Arktiset Vedet -retkikunnan käytössä
(linkki avautuu uuteen ikkunaan)
Arktiset Vedet -sarjan kuvausryhmä suunnisti talven ja kesän 2019 kuvausretkillä Karttakeskuksen kartoilla ja Loisto Mariner -sovelluksen avulla!

Veneilykartat

Vesiretkeilykartat-tuoteryhmästä löytyy melojille ja pienveneilijöille tarkoitetut, vedenkestävälle materiaalille painetut kartat. Kartat mahtuvat pieneen tilaan, mutta avattuna ne kattavat laajan alueen. Lisäteemana kartoissa on mm. veneluiskia ja tulenteko- ja rantautumispaikkoja. Pohjakartan lähteenä on käytetty niin Liikenneviraston merikartta- kuin Maanmittauslaitoksen maastokartta-aineistoja. Veneilykartat nyt messujen ajan 20% alennuksella!

Kartat toimivat erinomaisena suunnitteluvälineenä sähköisten navigointiratkaisujen rinnalla tarjoten laajan yleiskuvan esim. reitinsuunnitteluun. Toisaalta vedenkestävä materiaali tekee kartasta huolettoman käsitellä esim. avo- tai purjeveneessä.

Vesiretkeily- ja veneilykartat eivät korvaa virallista merikarttaa, jota on aina käytettävä navigoinnissa.

Veneilykarttoja voidaan valmistaa tilauksesta myös teemoitettuina esim. veneilyseuroille tai jälleenmyyjille.

Linkki Karttakauppaan

Image

Veneilijän kestokarttavihkot

Kierresidotut Veneilijän kestokarttavihkot kestävät vettä ja kulutusta. Saatavilla on yhteensä 12 karttavihkoa merialueelta sekä Kymijoen ja Vuoksen vesistöistä.
Kestokarttavihkojen karttasivut pohjautuvat virallisiin, ajantasaisiin Liikenne- ja viestintäviraston kartta-aineistoihin. Ajantasaisuus on sama kuin
virallisten karttasarjojen tuoreimpien saatavilla olevien lehtien. Mittakaavat 1:55 000/1:45 000 karttavihkosta riippuen.

Kestokarttavihkot nyt messujen ajan 25% alennuksella!

Vihkoja voidaan valmistaa tilauksesta myös teemoitettuina esim. veneilyseuroille tai jälleenmyyjille.

Linkki Karttakauppaan

Image

Veneilyseinäkartat

Saatavilla on yli 30 erilaista, näyttävää seinäkarttaa!
Kartat on helppo kiinnittää tai kehystää ominkin voimin, tai voit tilata ne tauluiksi tehtyinä. Tauluihin tulee aina matta-alumiinikehykset.
Perusversioiden lisäksi veneilyseinäkarttoja voidaan valmistaa tilauksesta myös teemoitettuina esim. veneilyseuroille tai jälleenmyyjille.

Linkki Karttakauppaan

Image

Yksilehtiset veneilykartat

Nyt voit tilata vain ne karttasivut, jotka tarvitset!

Säänkestävät Veneilykarttatulosteet kestävät vettä normaalia paperista karttaa paremmin. Yksittäiset karttalehdet tulostetaan muoville veden- ja kulutuksenkestävällä musteella. Veneilykarttatulosteet pohjautuvat Merenkulkulaitoksen painettuihin merikarttasarjoihin.
Yksilehtiset veneilykartat nyt messujen ajan 25% alennuksella!

Huom! Sivut tulostetaan 1-puoleisina ja ne eivät sisällä mahdollisia virallisten paperisten karttasarjojen erikoiskarttoja.

Linkki Karttakauppaan

Image

Traficomin viralliset merikartat messuhinnoin!

Traficom julkaisee sekä suurikokoisia yksilehtisiä merikarttoja että karttasarjoja sisävesiltä ja merialueilta. Löydät ne Karttakaupasta!

Merikarttasarjat
Sisävesikarttasarjat
Sisävesikartat
Rannikkokartat
Yleismerikartat

Image

Tarvikkeet

Tarvikesivulta löydät lippuja ja muita tarvikkeita veneilyyn sekä kartanlukuun. Esimerkiksi:

  • Merikarttasarjataskut
    Kestävä ja vesitiivis karttatasku johon mahtuvat meri ja sisävesikarttasarjat. Taskuja on kahta eri kokoa eli sekä isommille että pienemmille merikarttasarjoille löytyy sopiva tasku.
  • Merikarttasivutasku
    Tasku muodostuu kahdesta 49,5 x 36 cm:n kokoisesta läpinäkyvästä muovitaskusta, jotka on liitetty pitkältä sivultaan yhteen. Merikarttasivutasku on helppo avata ja sulkea pitkällä sivulla olevalla minigrip-vetoketjulla. Taskuissa on muovilevyt jäykisteinä. Huom! Taskuun mahtuvat vain A3+-kokoisten sarjojen sivut (sarjat A, B, C, D, J, K, N, O, P, R).

Kaikki veneilijän tarvikkeet Karttakaupassa

Image

Messutarjouksia

Jäämeren kalastus – jigejä ja juksauksia | UUTUUS!

Jäämeren kalastuskirja kertoo mieleen painuneista kalaretkistä ja kalastustilanteista sekä pohjoiseen merikalastukseen liittyvistä taidoista ja välineistä.
30,00 € (34,00). Tarjous on voimassa 12.2.2021–22.2.2021.

Suomenlahden saaristo 1880- ja 2010-luvun merikartoin

Kirjassa ovat rinnakkain Ekebomin 1880-luvun merikartat ja Liikenneviraston julkaisemat 2010-luvun merikartat Viipurista Hankoon. Kartta-aineistot on leikattu ja skaalattu vastaamaan pääosin nykyisten merikarttasarjojen A ja B lehtijakoa, jolloin vanhaa ja uutta karttaa on helppo vertailla.
10,00 € (33,00 €). Tarjous on voimassa 12.2.2021–22.2.2021.

Gt Tiekartasto

Kartaston tiekartoilta erottuvat selvästi kaikki ajokelpoiset tiet, teiden ja liittymien numerot, välimatkat, paikannimet sekä päällystetiedot. Kartoille on koottu lähes 5000 matkailu- ja majoituskohetta. Kartaston alussa on myös kattava matkailijan tietopaketti.
30,00 € (39,00). Tarjous on voimassa 12.2.2021–22.2.2021.

Suomen tähtitaivas

Opi ymmärtämään ja tunnistamaan tähtitaivaan ilmiöitä. Tähtiharrastajan oppaassa kerrotaan havainnollisesti Auringon, Kuun ja planeettojen liikkeistä taivaalla ja opastetaan tähtien ja tähdistöjen tunnistamiseen.
20,00 € (27,00). Tarjous on voimassa 12.2.2021–22.2.2021.

Veneilyseinäkartta Ahvenanmeri-Suomenlahti

Veneilyseinäkartta Ahvenanmeri-Suomenlahti Kestokarttatuloste, jonka mittakaava on 1:250 000. Kartan pohjana on käytetty yleismerikarttalehtiä 953, 952 ja 951. Tuote on tarkoitettu sisutuselementiksi, ei navigointikäyttöön. Kartasta on myös värivaihtoehtoina seepian ja harmaan sävyt.
149,00 € (199,00). Tarjous on voimassa 12.2.2021–22.2.2021.

Pohjoiskalotin kalapaikkaopas

Pohjoiskalotin kalapaikkaopas kattaa napapiirin pohjoispuolisen Suomen Lapin, Norjan Finnmarkin sekä osia Ruotsin Norrbottenista. Jokien kalapaikat kuvataan vesistöittäin ja tunturivedet luonnollisina kokonaisuuksina.
25,00 € (34,00). Tarjous on voimassa 12.2.2021–22.2.2021.

Kansallispuistot tutuiksi Suomi

Vankkaan kovakantiseen kirjaan on koottu kaikki Suomen 40 kansallispuistoa ja lisäksi viisi valtion retkeilyaluetta; Evo, Iso-Syöte, Kylmäluoma, Oulujärvi ja Ruunaa. Kaikkien kansallispuistojen osuudet on tätä teosta varten uudistettu ja päivitetty.a.
30,00 € (36,00). Tarjous on voimassa 12.2.2021–22.2.2021.

Suomen upeimmat luontokohteet

Kirjassa esitellään Suomen luonnon vaikuttavimmat kohteet – mukana on niin lähteitä, jyrkänteitä, koskia, siirtolohkareita, suppia kuin vaikkapa kalliomaalauksiakin. Retkien suunnittelu on kirjan avulla helppoa, sillä sijaintitiedot ja kartat opastavat nähtävyyksien äärelle.
21,60 € (27,00). Tarjous on voimassa 12.2.2021–22.2.2021.