Skip to content

Vuoden vierasvenesatamat 2021

Suomen vierasvenesatamat kisaavat jälleen Vuoden vierasvenesatama -titteleistä ja 2500 euron palkinnoista. Palkitsemme erikseen rannikkoalueen ja Järvi-Suomen suosikit. Ääniä vierasvenesatamille annettiin kaikkiaan noin 3 350. Kilpailulla innostetaan vierasvenesatamia lisäämään ja parantamaan palvelutarjontaansa.

Nauvon vierasvenesatama

Nauvon vierasvenesatama

Nauvon vierasvenesatama

Nauvon vierasvenesatama

Ilola Inn

Ilola Inn

Ilola Inn

Ilola Inn

Vuoden vierasvenesatamat 2021 ovat Nauvon vierasvenesatama ja Sysmän Ilola Inn

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n järjestämässä Vuoden vierasvenesatama -äänestyksessä voittajiksi valittiin Nauvon vierasvenesatama ja Ilola Inn Sysmässä.

Nauvoa äänestäneiden palautteissa korostuivat uudistettu satama, runsas palvelutarjonta, kansainvälinen tunnelma sekä hyvä asiakaspalvelu. Nauvon vierasvenesatama on Saaristomeren suurin. ”Hienoa, että viime kesälle valmistuneet runsaat uudistukset ja tekemämme työ ovat kantaneet hedelmää”, iloitsee Nauvon sataman yrittäjä Tero Sintonen. ”Yksi palvelukokemukseen vaikuttanut asia on uusi kelluva satamakonttorimme, jonka myötä olemme toiminnan ytimessä ja aina valmiina ottamaan vieraat vastaan”, Sintonen kertoo.

Ilola Inn sijaitsee Sysmässä Päijänteen itärannalla. Ilola Inn on 2020 avattu boutiquehotelli, jolla on oma vierasvenesatama oheispalveluineen. Palautteissa kehuja osoitettiin tyylikkyydelle ja palveluiden tasokkuudelle. ”Meidät otettiin uutena toimijana valtavan hienosti vastaan. Tunnustus tuli täytenä yllätyksenä. Olemme hurjan kiitollisia ja olen onnellinen myös meidän henkilökuntamme puolesta”, kertoo Ilola Innin hotellipäällikkö Satu Ärling.

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n venesatamakomitea jakoi lisäksi kunniamaininnat neljälle satamalle: rannikkoalueelta Brännskär ja Örö sekä Järvi-Suomesta Korpilahden Laivaranta ja Luhangan vierasvenesatama.

Haluatko etuja ja ennakkotietoja venemessuista? Tilaa uutiskirje ja liity messuklubiin.

liity vene båt -messuklubiin