Skip to content

Huoletonta veneilyä vuokraveneellä

Skipperin venevuokraus ja yhteiskäyttöpalvelu kasvattavat nopeasti suosiotaan

Nykyaikainen veneilijä edellyttää vapaa-ajan harrastuksiltaan vaivattomuutta, helppoutta ja tehokkuutta pyrkien maksimoimaan elämykselliset elementit ylimääräisen vaivan sijaan. Myös veneen omistaminen on kannattavaa, sillä veneen omistaja voi kattaa veneilyn kustannuksia vuokraamalla sitä turvallisesti toisille osaaville veneilijöille.

Skipperi kehittää helppoja ja kestäviä tapoja tehdä veneilystä saavutettavaa ja edullista, jotta mahdollisimman moni voisi kokea ainutkertaisia kokemuksia vesillä. Ja sinä voit keskittyä veneilyn parhaisiin puoliin.

Löydä unelmien vuokravene ja suuntaa kauas ulapalle

Skipperistä löydät satoja yksityisomisteisia vuokraveneitä. Voit vuokrata veneen suoraan omistajalta lyhyelle tai pidemmälle retkelle turvallisesti.

Skipperin alustalta löytyy satoja erilaisia yksityisomisteisia vuokraveneitä pidemmillekin veneretkille ympäri maata. Skipperi.fi -sivustolla oli kaudella 2020 yli miljoona käyntiä ja kesällä 2020 kysyntä ylitti vuokraveneiden tarjonnan.

Myös veneen omistaminen on kannattavaa, sillä veneen omistaja voi kattaa veneilyn kustannuksia vuokraamalla sitä turvallisesti toisille osaaville veneilijöille.

Ennakoimme kaudelle 2021 ennätyksellistä kysyntää erityisesti 8-10 -metrisille purje- ja moottoriveneille, sekä viikonloppukäyttöön soveltuville pienemmille retkiveneille. Uusi vesiliikennelaki mahdollistaa nyt myös vanhempien veneiden vuokraamisen, joten Skipperi toivottaa kaikki veneet tervetulleksi palveluumme.

Keskimääräinen veneen vuokrahinta Suomessa oli 164 €/päivä ja veneen omistajille tuloutettiin yli 2 miljoonaa euroa. Moottoriveneiden korkein vuokratuotto oli 35 440 €, purjeveneiden korkein vuokratuotto oli 16 800 € Suomessa.

Nauti huolettomasta veneilystä kuukausimaksulla

Jos et ole vielä varma veneilyharrastuksesta, olet luopunut veneestä tai etsit vaihtoehtoa omistamiselle, Skipperi Fleet on huoleton ja riskitön vaihtoehto omistamiselle tai perinteiselle vuokraukselle.

Kuukausimaksulla käytössäsi on 177 Yamarin -venettä yli 10 kaupungissa ja 25 satamassa. Skipperi Akatemian koulutusmateriaalit, testit ja käytännön veneilykoulutus sisältyvät hintaan. Veneet ovat käytössäsi koko kauden 2021 ajan toukokuun alusta lokakuun loppuun (1.5.–31.10.). Kaikki veneilyn kiinteät kustannukset sisällytetty kuukausihintaan. Maksat lisäksi vain polttoaineesta.

Tarvitset veneilyyn ja veneen tankkaukseen ainoastaan puhelimen, sillä veneiden varaukset ja käyttö hoituvat sovelluksella. Skipperi huolehtii veneiden ylläpidosta ja kapasiteetista.


Samuli Rousi nauttii Skipperin veneiden vaivattomuudesta ja helppoudesta. Kuva: Antti Liinpää

”Parasta Skipperin veneissä on, että käyttäminen on niin helppoa ja vaivatonta. Voi ajaa niin paljon kuin haluaa, eikä tarvitse huolehtia veneen käyttötunneista tai huolloista”, kertoo Skipperin tyytyväinen asiakas Samuli Rousi.

Skipperi Fleet -asiakkaista 90 % suosittelee palvelua ja sen helppoutta, vaivattomuutta ja hinta-laatusuhdetta.

Tutustu Skipperin esittelysivuun täällä