10 tärppia Vene 19 Båt -messuille

Venemessuilla on satoja veneitä ja yli 500 aikataulutettua ohjelmanumeroa ohjelma-alueilla. Saadaksesi enemmän irti venemessuista, tutustu allaoleviin tärppeihin ja saat enemmän irti messuista. Voit innostua uudesta harrastuksesta, teet hyviä löytöjä, opit uutta tai tapaat kiinnostavia henkilöitä.

1. Purjehdussataman tarinat

Purjehdussatamassa kuulet innostavia tarinoita veneilystä maailman vesillä ja lähialueilla. Tule esimerkiksi kuulemaan yksinpurjehtija Ari Huuselan kertomusta Kahvikisasta Brasiliaan la 9.2. klo 13 ja la 16.2. klo 12.

Katso Purjehdussataman ohjelmat

2. Pärskyviä vesilajeja Uuden Aallon -hallissa

Uusi Aalto -hallin isossa altaassa pärskyy vesi vauhdikkaiden vesilajien esittelyissä. Pääset myös itse kokeilemaan esimerkiksi wakeboardingia ja suppailua. Saat wakeboardingiin märkäpuvun ja opastuksen henkilökunnalta.

Katso Uusi Aalto -ohjelmat

3. Kalastusoppaiden vinkit

Kalastusohjelmaa on venemessuilla nyt aiempaakin enemmän. Ari Paataja, Olli Ojamo, Mika Haukikoira Vornanen, Tero Ruoho, Jani Ollikainen, Sohvaperunoista tuttu Osku Valtonen ja monet muut kalastusoppaat viihdyttävät ja antavat vinkkejä, joiden avulla nappaat kalan kuin kalan.

Kalastusohjelmat

 

4. Hankintoja messuhinnoilla

Venemessuilla pääset tekemään tulevan kauden hankintoja veneilyyn, vesiurheiluun ja kalastukseen messuhinnoilla. Messuilla pääset tekemään vertailuja, näet uutuustuotteita ja yritykset houkuttelevat osastoilleen tarjouksilla. Teet siis hyviä hankintoja messuilla hyvällä hinnalla ja paikalla on takuulla asiantunteva henkilökunta auttamassa sinua.

Katso yritykset

5. Veneilijän kamapörssissä kierrätetään

Veneilijän Kamapörssissä hyödynnät kierrätystä ja teet hyviä hankintoja. Messukävijät, seurat ja luokkaliitot voivat tuoda tarvikkeita myyntiin messujen aikaan. Tuotemyynnistä perittävä provisio ohjataan lyhentämättömänä Sailing Team Finlandin Nuorille huipuille, jotka ahkeroivat messujen ajan kamapörssissä. Tule ja tutustu tarjontaan jo etukäteen Facebookissa ja tuo omat tarpeettomat tarvikkeesi myyntiin.

Lue lisää Kamapörssisätä

6. Veneitä kaikissa kokoluokisssa

Venemessuilla pääset unelmoimaan ja tekemään venehankintoja messuhinnoilla. Esillä on satoja venemalleja, mikä tekee vertailusta helppoa. Osastojen henkilökunta osaa antaa sinulle asiantuntevia neuvoja ja kertoa esimerkiksi rahoitusmahdollisuuksista. Jos haluat keskustella rauhassa, suosittelemme arkipäiviä, jolloin messuilla on hieman rauhallisempaa. Valitse allaolevasta linkistä haluamasi tuoteryhmä ja suunnittele osastovierailut etukäteen.

Katso näytteilleasettajat

7. Veneilytarvikkeita joka lähtöön

Messuhalleista löytyy kymmeniä osastoja, jotka esittelevät kaikkia veneilijän tarvitsemia tarvikkeita. Vertailu on helppoa ja asiantuntevat esittelijät auttavat sinua. Löydät uutuustuotteita, jotka lisäävät veneilyn turvallisuutta ja mukavuutta. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää messutarjoukset ja valmistautua tulevaan veneilykauteen. Katso allaolevasta linkistä näytteilleasettajat ja valitse etsimäsi tuoteryhmä.

Katso näytteilleasettajat

8. Tietoa veneilyreiteistä ja matkakohteista

Kyllästyttääkö samoilla vesillä seilaaminen? Venemessuilla saat vinkkejä niin Pääkaupunkiseudun, Itämeren kuin kaukaisempienkin kohteiden veneilyreiteistä ja kohteista. Miltä kuulostaisi kuulla purjehduksesta laskettelemaan Huippuvuorille tai millaista purjehdus on Kroatiassa. Messuilla on kymmeniä opastavia esityksiä veneilystä ja kalastuksesta lähellä ja kaukana. Katso allaolevasta linkistä kooste matkailuaiheisista esityksistä.

Matkailu venemessuilla

9. Vinkit veneen huoltoon ja kunnostukseen

Kaipaako veneesi huoltoa? Oletko perimässä kunnostusta vaativan veneen? Venemestarin Telakka -alueella saat asiantuntijoiden neuvoja veneen huoltoon ja kunnostukseen. Käytönnönläheisissä esityksissä kunnostetaan paikalle tuotuja kolea venettä pinnoista sähköistykseen ja paljon muuta. Sinun ei tarvitse olla tee-se-itse-mestari saadaksesi veneellesi uuden ja turvallisemman elämän.

Katso Venemestarin Telakan ohjelmat

10. Veneily on koko perheen harrastus

Veneily on harrastus, joka periytyy sukupolvelta toiselle. Oman jälkikasvun tai lastenlasten kanssa viihtyy hyvin messuilla. Suomen Purjehdus ja Veneily tuo messuille lapsia kiinnostavaa ohjelmaa ja tutustuminen veneisiin on aina seikkailu. Lapset voivat ajaa radio-ohjattavilla pienoisveneillä ja kokeilla purjehdusta jollalla. Opeta sinäkin lapsesi vesille ja tule koko perheen kanssa messuille.

Katso messujen tarjonta

.

.