Skip to content

Purjehdusta venemessujen Purjehdussatamassa

Purjehdustarinat, kisakuulumisia ja Itämeren suojelua

Katso ohjelmat

OSTA LIPUT

Purjehdustarinat, kisakuulumisia ja Itämeren suojelua Purjehdussatamassa

katso ohjelmat

Purjehdustarinoita

Purjehdusatamassa kuullaan tarinoita purjehdusseikkailuista, purjehdushankkeista ja  kilpapurjehduksesta. Purjehdussatama kokoaa purjehtijat ja siellä pääsee keskustelemaan ja suunnittelemaan tulevia purjehduksia. Venemessut on jo usean vuoden seurannut purjehtijoiden Ari HuuselanTapio LehtisenTuomo Meretniemen ja Kari ”Ruffe” Nurmen seikkailuja maailman merillä.

Ympäristötietoa veneilijöille

Satamassa tuodaan esille tänäkin vuonna Itämeren tilannetta ja vastuullisuutta. Satamaan ankkuroitunut Zer°emission-kisavene tuo esimerkillään esille  meristä huolehtimista. Vene on yksi suurimmista koskaan venemessuilla olleista purjeveneistä.  Suomen Messusäätiön Pelasta Itämeri -palkinto jaetaan perjantaina 14.2., jolloin ympäristönsuojelun aiheet ovat laajemminkin esillä Purjehdussatamassa.

Lue lisää Zer°emission-kisaveneestä >>

Kilpapurjehdusta

Kilpapurjehdusilta on torstaina 13.2.2020

Kilpapurjehdusilta 13.2. ohjelmat >>

Perheen kanssa venemessuille

Veneily ja purjehdus on koko perheen yhteinen harrastus. Perheen pienimmille löytyy paljon kiinnostavaa koettavaa venemessuilla. Sunnuntaina 16.2. klo 11 ja klo 14 pääset tapaamaan Muumipapan ja Nuuskamuikkusen jännittävässä esityksessa. Purjehdussatamassa löytyy myös paljon muuta kiinnostavaa koko perheelle messujen molempina sunnuntaina.

OSTA LIPUT