Skip to content

Perheohjelmaa venemessuilla

Venemessut on koko perheen tapahtuma. Messuilla viihtyvät myös perheen nuorimmat!

Pääsyliput: Lapset alle 7 v. maksutta | 7-15 v. 10-12 € | perheliput 36-41 €

perheohjelmaa venemessulla

OSTA LIPUT

Tekemistä koko perheelle – Opeta lapsesi vesille!

perheohjelmaa venemessulla

Seikkaile Moomin Move -pelin kanssa messuilla

Ohoi! Muumien merirosvo on kadottanut myrskyssä veneestään muutamia esineitä ja nyt ne ovat ajautuneet kaikkialle. Voisitko auttaa häntä löytämään kyseiset esineet? Ainakin osa esineistä on ajautunut Viranomaisosaston (osasto 7A140) ja  Suomen Venehuolto Oy:n (osasto 6k60) osastoille. Löydettyäsi kaikki esineet saat palkinnoksi aarrekartan. Tämä kartta auttaa sinua saamaan mysteerisen merirosvoaarteen.

Tämä tehtävä toimii Moomin Move -mobiilipelissä. Jos sinulla ei vielä ole peliä, voit ladata sen Google Play kaupasta tai App storesta. Huomioithan, että tämä Merirosvotehtävä on pelattavissa ainostaan Venemessuilla!
Lue lisää ja lataa maksuton sovellus >>

Veneilyn saloja pienemmille Suomen Purjehdus ja Veneilyn kotisatamassa

Venemessujen 4-hallissa löytyy Suomen Purjehdus ja Veneilyn kotisatama osastolla 4a51. Osastolla pääsee mm. solmukouluun, onkimaan ympäristöteemalla, osallistumaan pelastusliivihaasteeseen ja ohjaamaan radio-ohjattavia veneitä koko perheen joukkueena.

Suomen Purjehdus ja Veneilyn kotisatamassa julkistetaan myös Lasten Purjehduskoulu perjantaina 7.2. klo 14:00.

Tutustu ohjelmaan >>

.

Muumipapan meriseikkailu & Meet and Greet

Sunnuntaina 16.2. klo 11 ja klo 12 Purjehdussatamassa pääset tapaamaan Muumipapan ja Nuuskamuikkusen  jännittävässä esityksessä, jossa myrsky yllättää merenkävijät. Kunhan merihädästä selvitään, on halukkaille jaossa aitoja muumihaleja!

Lue lisää >>

 

#MEIDÄNMERI-tuokio lapsille

Mitä Itämeren pinnan alta löytyy? Entä miten ihmisen toiminta vaikuttaa Itämereen ja miten me voimme auttaa merta? Se selviää lasten #MEIDÄNMERI-tuokiossa! Itämeri-oppitunnin jälkeen kuulemme Muumi-musiikkia. Tule seuraamaan #MEIDÄNMERI-kampanjalaulun ja siihen liittyvän musiikkivideon julkistamista. Luvassa on myös muuta meriaiheista musiikkia.

Lauantaina 8.2. klo 13 Purjehdussatamassa

Lue lisää >>

Opettele merenneidoksi ja ihastele näytöksiä

Perheen nuorimmat pääsevät kokeilemaan merenneitouintia, joka on Suomeen rantautunut uusi vesiliikuntaharrastus, joka sopii erinomaisesti niin tytöille kuin pojillekin. Lapset pääsevät kokeilemaan merenneitouintia ohjatusti pyöreässä altaassa. Tule myös paikalle seuraamaan Mererenneito Riian ja pienten merenneitojen näytöksiä SEA SAFETY OY:n uudessa akvaariomaisessa SSD -sukellusaltaassa. Messuyleisö pääsee seuraamaan vedenalaisia näytöksiä altaan suurista ikkunoista.

Katso ajat >>

Kokeile ja seuraa laitesukellusta tai snorklausta

Uusi Aalto -alueella on sukellusallas ja akvaariomainen SSD-sukellusallas. Messuyleisöllä on mahdollisuus kokeilla laitesukellusta kokeneiden Sea Safety Oy:n sukelluskoulun opettajien kanssa. Kokeilu messuilla on maksuton. Alaikäraja kokeiluun on 12 vuotta.. Messuyleisö voi kokeilla myös  snorklausta ja uusia kokokasvomaskeja veloituksetta. Kokokasvomaskeihin ja muihin snorklausvälineisiin voi tutustua Sea Safety Oy:n osastolla. Nuori sukeltaja Junior Master Scuba Diver Luca Tallbacka 12v kertoo lajista uudesta harrastuksesta kiinnostuneille. Luvassa on myös snorklausnäytöksiä Sea Safetyn uudessa akvaariomaisessa SSD -sukellusaltaassa.

Katso ajat ja lisätiedot >> 

 

OSTA LIPUT