Skip to content

Vilskettä Vesillä -kirjat kasvattavat uutta veneilevää ja vesistövastuullista sukupolvea Suomeen

Hauskat opetuslorukirjat opettavat tärkeitä perusasioita vedestä alle kouluikäisille. Näiden kaksikielisten lorukirjojen jokaisella aukeamalla olevat lukijan vinkit innostavat käsittelemään aukeamien aiheita ja leikkimään varhaiskasvatusikäisen lapsen kanssa.

Kuudesta Vaahtopäästä kertovat tarinat opettavat koululaisille veneilyä ja vesistövastuullisuutta innostavasti. Kirjat rikastavat myös lapsen sanavarastoa veneilytermeillä. Kirja on saatavilla myös ruotsinkielisenä.

Vilskettä Vesillä -kirjatkirjat tulisi olla jokaisella mökillä ja kaikissa veneissä lasten matkalukemistona. Hanki nyt kirjat -20% alekoodilla VENE21 https://holvi.com/shop/vaahtopaat/ (alennus on voimassa helmikuun ajan).

Aalloille Finland Oy tukee tuotteillaan ja toiminnallaan lasten lukutaidon kehittymistä. Yritys kasvattaa terveellisesti ja turvallisesti vesillä liikkuvia, vesistövastuullisia sekä veneilytaitoisia lapsia hyväntuulisilla Vilskettä Vesillä -kirjoilla, tuotteilla ja hankkeilla. Yritys noudattaa rajattua voitonjakoa ja kanavoi yli puolet voitostaan yhteiskunnalliseen hyvään. Lisätietoa www.vilskettävesillä.fi.