Skip to content

Venemestarin Telakalta vinkkejä veneen huoltoon ja kunnostukseen

Venemestarin Telakalla kunnostetaan työnäytöksissä kolmea venettä. Uusia varusteita ja pintoja saavat Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Venemestarin Telakka kerää tee-se-itse-ihmiset kuuntelemaan, miten veneitä kunnostetaan ja miten niitä pidetään hyvässä kunnossa.

Telakalla kiillotetaan, kunnostetaan ja asennetaan

Venemestarin Telakalla asiantuntijat näyttävät, miten eri työvaiheet tehdään ja kertovat miten veneitä kunnostetaan. Windy 31 Tornado on Telakan suurin vene. Windyn uimatason tiikit irrotetaan ja tilalle asennetaan keinotiikkiä. Sen musta runkoraita kiillotetaan ja veneeseen asennetaan uusi lämmityslaite, septitankki ja ankannokka. Uttern 520 HT -veneeseen asennetaan lämmityslaite ja keinotiikkiä.

Veneen törmäyslistat myös vaihdetaan. Buster S saa uudet istuinpehmusteet ja sen törmäyslistat vaihdetaan. Työnäytöksistä vastaavat Dek-King Finland, Mirka/Villen Vene, Wallas Marin, Hopeasalmen Telakka ja Verhoomo Mauronet.

KATSO OHJELMAT

 

 

Tietoa ja taitoja veneilijälle

Venemestarin Telakalta saa myös tärkeätä tietoa venesähköistä, pohjan kunnostuksesta, verhoilukursseista, vahinkovauriokorjauksista ja kuntokartoituksesta. STEK pitää esityksiä venesähköjen toteuttamisesta turvallisesti ja luotettavasti.

Leevene kertoo vahinkovauriokorjauksista ja käytetyn veneen kuntokartoituksesta. Hopeasalmen Telakka esittelee pohjan kunnostus -esityksessä palveluaan pohjan eliönestomaalauksen uusimiseen. Verhoomo Mauronetilta saa tietoa verhoilukursseista.

Katso Venemestarin telakan ohjelmat

 

Yhteistyössä

Kaikki veneestä ja veneilystä!
Venemestari-lehti keskittyy käytännön veneilyyn nautintoa unohtamatta.
Yli 100 sivua joka numerossa!
TILAA LEHTI!