KIERRÄTÄ VARUSTEESI VENEILIJÄN KAMAPÖRSSISSÄ

Vene 19 Båt -messuilla järjestetään ensi kertaa Veneilijän kamapörssi, joka myy ja kierrättää veneilytarvikkeita sekä -vaatteita 8.-17. helmikuuta 2019.

Tavaroitaan voivat tuoda myyntiin niin messukävijät kuin seurat ja luokkaliitotkin. Tuotemyynnistä perittävä 20 prosentin provisio ohjataan lyhentämättömänä Sailing Team Finlandin Nuorille huipuille, jotka ahkeroivat messujen ajan kamapörssissä.

Veneilijän Kamapörssi ottaa veneilytarvikkeita vastaan myytäväksi perjantaina 8.2. klo 11 alkaen perjantai 15.2. klo 18 asti. Myynti alkaa heti kun myytävää tavaraa on ja päättyy messujen sulkemiseen sunnuntaina 17.2 klo 17.

Tuo itsellesi tarpeettomia ehjiä ja puhtaita veneilyvarusteita ja -tarvikkeita myyntiin. Pääasiassa Kamapörssissä myydään veneilyvarusteita: takkeja, haalareita, housuja, kenkiä ja pelastusliivejä sekä veneilytarvikkeita: purjeita, pelastuslauttoja, ankkureita, skuutteja, nostoköysiä, jollatarvikkeita, toimivaa elektroniikkaa, spriikeittimiä ja potkureita. Myynnissä olevista tuotteista kerrotaan Kamapörssin facebook-ryhmässä tapahtuman aikana.

Miten Veneilijän kamapörssi toimii?

Katso ohjeet

Katso etukäteen myytäviä tuotteita

Veneilijän Kamapörssi Facebookissa