Ole mukana pelastamassa Itämerta!

 

Puhdas Itämeri -kahvilassa Messukeskuksen alagalleriassa on puuhaa lapsille joka päivä! Leikkinurkkauksessa voi mm. pelastaa Itämeren pelaamalla Splash-peliä, värittää merellisiä kuvia tai uppoutua satukirjojen maailmaan.

John Nurmisen Säätiö järjestää Puhdas Itämeri -kahvilassa messuviikonloppuina kolme Itämeri-klinikkaa, jossa asiantuntijat vastaavat messukävijöitä askarruttaviin Itämeri-kysymyksiin kahvikupposen äärellä. Vastaamassa ovat Itämeren myytinmurtajat, erikoistutkija Antti Iho Luonnonvarakeskuksesta ja Seppo Knuuttila Suomen ympäristökeskuksesta. Mukana ovat myös John Nurmisen Säätiön Itämeren suojeluasiantuntijat Marjukka Porvari ja Miina Mäki.

Säätiön upeat kirjat tarjoushintaan!
Tule Puhdas Itämeri-kahvilaan tutustumaan säätiön julkaisemiin kirjoihin. Kaikki kirjat ovat myynnissä messuhinnoin!

Katso kaikki ohjelmat

 


Vene 18 Båt -messujen yhteistyökumppani on vuonna 2018 kulttuuri- ja Itämerensuojeluhankkeistaan tunnettu John Nurmisen Säätiö, joka on käynnistänyt kymmenen vuoden aikana useita Puhdas Itämeri -hankkeita. Venemessut tahtoo olla mukana Itämeren pelastamisessa ja Itämeren suojelu nouseekin näkyvästi esille messujen ohjelmassa ja osastoilla.

Voit olla monella tapaa mukana tukemassa Itämeren tilan parantamista omilla valinnoillasi tai lahjoittamalla rahaa.

Katso lisätietoja