Veneilyä, vesiharrasteita ja kalastusta nuorille
– Vene 18 Båt tarjoaa mahdollisuuden maksuttomaan tutustumiseen messuihin

Tuo luokkasi Vene 18 Båt -messuille, ja pääsette kokemaan veneilyyn ja vesielämään liittyviä elämyksiä Messukeskuksessa Helsingissä. Koululaiskierrokset ovat tarkoitettu 3.-5. luokkalaisille koululaisille ja ne järjestetään maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona 12.–14.2.

Koululaiskierrokset on nyt täynnä. Tervetuloa ensi vuonna uudestaan. Lähetämme tietoa ryhmille sähköpostitse. 

 

Oppilaat voivat tutustua erilaisten rastipisteiden kautta muun muassa kalastukseen ja kalalajeihin, solmukouluun, Itämeren suojeluun sekä veneilyyn ja vesillä liikkumiseen. Näette upeita veneitä ja tutustutte Uusi Aalto Waterexpo -alueella uusimpiin vesiharrastusvälineisiin ja rantaelämän hauskuuksiin. Kierroksen päätteeksi Helsingin kaupunki lahjoittaa koululaisille onkivavat. Ennen kierrosta tai kierroksen jälkeen luokka voi omatoimisesti tutustua messujen tarjontaan. Kierrokseen on hyvä varata aikaa noin kaksi tuntia. Sisäänpääsy on luokille maksuton.

 

Ilmoittauduthan nopeasti, sillä mukaan pääsee 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ryhmää. Luokan opettajalle lähetämme lisäksi kaksi sisäänpääsylippua Vene 18 Båt-messuille kiitokseksi osallistumisesta. Liput ovat voimassa 9.–18.2.

Ilmoittautuneille lähetämme lisätietoa helmikuun alussa.