Skip to content

Kalastusohjelmaa venemessuilla

Venemessut ei ole pelkkiä veneitä vaan messuilla on tarjolla kiinnostavaa ohjelmaa kalastuksesta kiinnostuneille. Tapahtumassa on 3 ohjelmapaikkaa ja tuohottomasti kalastuksen supertähtiä ja asiantuntijoita.

Koosteita kalastusohjelmasta löydät: Kalastajan Kanavan koostamat vinkit ja kalamies.com -katsauksesta.

 

Katso kaikki kalastusohjelmat

 

 

Tutustu kalastusveneisiin

Uuden Aallon altaan kalastusveneet:

  • Tracker Pro Guide V-175 Combo Garminin elektroniikalla
  • Kalle Paavolan Buster XL:n pohjalta kustomoitu autenttinen heittokalastusvene
  • Uisteluvarusteltu Buster Cabin, Buster M ja altaassa kelluu vielä Buster S
  • North Silver 585 Fish -heittokalastusvene
  • Haukikoiran Lund 1900 Tyee
  • Lund Pro V 2075
  • Alucat W8 -katamaraanityyppinen heittokalastusvene

Lisäksi altaaseen tulee myös Sea-Doo Fish Pro -jetti.

 

Ohjelmatärppejä kalastusohjelmaan

Kilpakalastuksen teemapäivä 9.2.

Lauantaina 9.2.on kilpakalastamisen teemapäivä ja silloin luvassa on ohjelmaa mm. Lund Predator Classic, World Predator Classic ja JigiCup -kisoista. Kalastusopas Mika Vornanen järjestää messujen molempina lauantaina Ursuit Challenge -pitching -tarkkuusheittokisan, johon haastetaan mukaan tunnettuja kalastuspersoonia. Helmikuun alussa youtubeen tulevan kotimaisen Pike Masters -ohjelmasarjan finaalijakso näytetään lauantaina 9.2. Lowrance Live Stagella palkintojenjakoineen.

 

 

Katso la 9.2. kilpakalastusohjelmat

 

Kolme ohjelmapaikkaa kalastukselle

Kalastusohjelmaa on kolmessa eri ohjelmapisteessä. Rapala Kalatakuu Jättiakvaario tarjoaa heittodemoja kalastusoppaiden johdolla. Lowrance Live Stage puolestaan antaa vinkkejä ja asiaa kalastuksesta tarinoiden, esitysten keskustelujen kautta. Uusi Aalto -allas on nyt ensimmäistä kertaa vesiurheilun lisäksi kalastusohjelman näyttämönä. Altaalla kalastusoppaat ja asiantuntijat kertovat kalastusveneiden ja teknologian hyödyntämisestä kalastuksessa.  Jättikokoinen allas tarjoaa mahdollisuuksia näyttäviin demoihin. Kalastajan Kanava on koostanut paljon kiinnostavaa ohjelmaa venemessujen kalastustarjonnasta.

Koko kalastusohjelma

Kalastuslupia Kalanetin osastolta

Kansallisen kalastonhoitomaksun lisäksi venemessuilta voi hankkia kalastuslupia pääkaupunkiseudun vesille ja muillekin alueille. Suomenlahden Uistelijat kertovat Lowrance Live Stagella kalastusvinkkejä ja osastolla myydään kalastuslupia. Tule keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja saat parhaat vinkit ja ohjeet. Luvassa on mm. haukimetkuja ja merilohenuistelun perusteita.

 

 

Katso Suomenlahden Uistelijoiden ohjelmat

Kalastusohjelma yhteistyössä:

Kalastus on yksi suomalaisten suosikkiharrastuksia. Suomen vapaa-ajankalastajien keskusliiton mukaan 1,7 miljoonaa suomalaista kalastaa ongella, pilkkivavalla tai katiskalla vähintään kerran vuodessa. Viehekalastajiakin löytyy kaikista ikäluokista.

Jos kalastat muulla kun ongella tai pilkkimällä tarvitaan kalastuslupa. Venemessuilla voit hankkia Kalanetin osastolla Helsingin kaupungin ja muiden alueiden kalastuslupia. Metsähallituksen osastolla puolestaan voit maksaa valtion kalastonhoitomaksun, mikä oikeuttaa kalastamiseen muilla alueilla.