Venemessuille arki-iltaisin!

Messut on avoinna arki-iltaisin klo 20 asti. Jos haluat tulla vaikkapa töiden jälkeen tutustumaan tapahtumaan, pääset messuille edulliseen 13 € hintaan (ma–to klo 17–20). Olemme teemoittaneet messujen afterwork-illat sinulle kiinnostuksesi mukaan!

Maanantai 13.2. – Suomi 100
Venemessut on osa Suomi 100 -juhlavuotta. Maanantai-iltana näet mm. Kultarannasta tuotuja ja kunnostettuja presidenttien veneitä, kuulet entisöintitarinoita puuvene-alueella ja voit tutustua tarinoihin Loki-kahvilassa.

Tiistai 14.2. – Ihanat naiset kannella
Suomalaiset naispurjehtijat ovat maailman huippuluokkaa, kuulet mm. Tuuli Petäjä-Sirénin  tarinoita Purjehdussatamassa ja pääset Anssi Kelan keikalle Uusi Aalto –alueella. Kalastusalueella voit tutustua kalastavaan naisporukkaan! Jaamme sisäänkäynneillä ruusut 500:lle ensimmäiselle messuille saapuvalle naiselle <3

Keskiviikko 15.2. – Windy Day
Uusi Aalto -alueen altaalla tuulikoneet puhaltavat jollien purjeisiin tuulta. Purjehdussatamassa kuulet mm. millaista on purjehtia Riianlahdella ja monenlaisia tarinoita purjehtimisesta mm. Merikarhut-matkapurjehdusseuralta ja eläkepäiviään Välimerellä viettävältä pariskunnalta.

Torstai 16.2. – Ilta kalassa
Kalastukseen tutustut parhaiten Rapala Kalatakuu Jättiakvaariolla. Luvassa on mielenkiintoisia esityksiä kalastusoppaiden johdolla. Saat vinkkejä mm. kalastusopas ja maailmanmestari Antti Anttilalta, Vuoden kalastusopas 2016 Mika Haukikoira Vornaselta ja akvaarioisäntä Mikko Peltsi Peltolalta. Akvaariolla rakennetaan Spintube-perho ja voit voittaa huikeita palkintoja!

Suomi 100

Ihanat naiset kannella

Windy Day