Venemessut tarjoaa kiinnostavaa veneilijöille, vesiharrastajille ja kalastajille

Katso ohjelmat  Katso näytteilleasettajat

Vuoden 2019 venemessut Messukeskuksessa tarjoaa talon täydeltä kiinnostavaa nähtävää, koettavaa ja mukaan hankittavaa. Messukeskuksen kaikki 7 hallia on Vene 19 Båt -tapahtuman käytössä ja esillä on satoja erilaisia veneitä unelmajahdeista näppäriin mökkiveneisiin ja trailerin päällä kulkeviin day cruisereihin. Lue Venemestari-lehden ennakkokatsaus venemessuilla esillä olevista veneistä >>.

Veneiden lisäksi messuilta löytyy hurja määrä kalastukseen liittyvää tarjontaa. Kalastusohjelmassa kuulet kalastusoppaiden vinkkejä ja teet hyviä hankintoja. Rapala Kalatakuu Jättiakvaario ja 40 m pitkä vesiurheiluallas toimivat näyttämönä hyödyllisille ja viihdyttäville demoille.

Vesiurheilua pääsee seuraaman ja testaamaan itsekin Uusi Aalto -alueen altaalla, missä suppaillaan ja tutustutaan roiskuviin vesileikkeihin. Muista myös Veneilijän Kamapörssi, missä teet hyviä hankintoja ja laitat veneilytarvikkeesi kiertoon.

Koostimme sinulle 10 tärppiä venemessuille, joiden avulla saat enemmän irti messuista. Tutustu tärppeihin >> 

Tutustu Vene 19 Båt ohjelmiin

Messut ei esittele pelkästään veneitä. Messulipun hinnalla pääset kuulemaan kouluttavia purjehdustarinoita Purjehdussatamassa, saat vinkkejä veneen huoltoon ja korjaukseen, kuulet parhaat matkakohteet ja paljon muuta. Vuoden 2019 venemessujen yhteistyökumppani on Baltic Sea Action Group (BSAG) ja yhteistyössä messujen kanssa messuilla on paljon Itämeren suojeluun liittyvää asiaa.

 

 

Purjehdussataman ohjelmat   Kalastusohjelmat  Uusi Aalto -ohjelmat  Venemestarin telakan ohjelmat  Totalveneen Messi   Itämeren suojelun ohjelmia  SPV:n Kotisatama  Veneilijän Kamapörssi  Melonta  Sukellus

Venemessuilla saa myös käytännön vinkkejä. Katso 2019 Venemestarin Telakan vinkit perämoottorin keväthuoltoon.  Lue myös vinkkejä, esimerkiksi lujitemuoviveneen keväthuollosta.

Ohjelmat

Näytteilleasettajat