Skip to content

Vene Båt -messujen ohjelma ja messuosastot

Venemessut on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka tarjoaa paljon kiinnostavaa veneilystä, kalastuksesta ja vesiurheilusta. Teet hyviä hankintoja messutarjouksilla, ihailet unelmaveneitä, teet vertailuja, saat inspiraatiota, kuulet tarinoita, opit uutta ja nappaat parhaat kalastusvinkit.

LIITY VENE BÅT -KLUBIIN

katso mukana olevat yritykset
katso ohjelmat

OSTA LIPUT

Inspiroidu, tee hyviä hankintoja ja viihdy venemessuilla!

Venemessut on ainutlaatuinen kokemus, missä viihdyt vaikka koko päivän. Satojen veneiden lisäksi näet, koet ja saat vinkkejä kaikkeen vesillä harrastamiseen. Tule yksin, veneseuran tai koko perheen kanssa. Venemessuilta löydät kaiken!

Tutustu Vene 20 Båt -messujen ohjelmaan ja yrityksiin etukäteen ja saat enemmän irti messukäynnistäsi!

katso ohjelmat  katso yritykset

Saaristoradio on messuilla tekemässä suoraa lähetystä koko messujen ajan ja se kuuluu FM 102 Mhz taajuudella sekä webradiossa www.saaristoradio.fi

Veneitä ja veneilytarvikkeita

Messuilla on erikokoisia veneitä eri käyttötarkoituksiin. Teet myös hyviä hankintoja tarvikkeista, varusteista ja vaatetuksesta messuhinnoilla. Tutustu myös messutarjouksiin ja teet hyvät hankinnat tulevaan kauteen. Katso myös ennakkokatsaus uutuusmalleista>> 
Katso mukana olevat yritykset >>

Kalastustarvikkeita ja -ohjelmaa

Venemessujen kalastusohjelma on erittäin kattava. Maan parhaat kalastusoppaat antavat vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla nappaat kalan kuin kalan! Viihdyttävien ohjelmanumeroiden lisäksi tutustut kalastusveneisiin ja teet hyviä hankintoja kalastustarvikkeista.
Katso kalastusalueen tärpit >>
Katso kalastusalueen yritykset >>

Vesileikkejä Uusi Aalto -alueella

Vesillä voi liikkua kaikella mikä pysyy pinnalla! Kokeile itse suppailua tai ota tuntumaa sukellukseen. Uusimmat vesilelut löydät venemessujen Uusi Aalto -alueelta, missä pääset testaamaan ja teet hyviä hankintoja edullisilla messuhinnoilla. Katso ohjelmatärpit >>
Katso vesiurheilun ohjelmat >>
Katso vesiurheilun yritykset >>

Venemessujen messuklubilaisena saat etuja ja ennakkotietoja tapahtumasta.

LIITY VENE BÅT -MESSUKLUBIIN

Purjehdussatama

Purjehdussatama on ohjelmallinen teema-alue, missä pääset kuulemaan tarinoilta läheltä ja kaukaa. Tutustu etukäteen ja suunnittele messukäyntisi. Alueella on myös purjeveneitä ja purjehdustarvikkeita.
Katso Purjehdussataman ohjelma >>

Kalastusalue

Kalastusalueen ohjelmalavalla saat vinkkejä ja ohjeita kalastukseen. Messuosastot pursuavat tarvikkeita ja saat asiantuntevaa opastusta alan ammattilaisten kertomana. Katso tärpit kalastualueeseen >>
Katso kalastusalueen yritykset >>

Vesilajeja Uusi Aalto -alueella

Vesilajit tulevat tutuksi venemessujen Uusi Aalto -hallissa, missä pääset seuraamaan uutuuslajeja ja testaat itse vesileikkejä. Rento meno saa sinut viihtymään alueella pidempäänkin. Samalla teet hankintoja tulevaan vesileikkikauteen!
Katso vesiurheilun ohjelmat >>
Katso vesiurheilun yritykset >>

Veneen kunnostus ja huolto

Veneen huollosta ja korjauksesta saat käytännönläheisiä vinkkejä Venemestarin Telakka -alueelta, missä asiantuntijat opastavat veneen huoltoa. Ohjelmalavalla seuraat työnäytöksiä ja saat ohjeita. Pääset keskustelemaan kasvokkain alan ammattilaisten kanssa. Tutustu aikatauluun etukäteen ja nappaat parhaat vinkit.
Katso ohjelmat >>

Kamapörssissä kierrätetään veneilytarvikkeita

Venemessujen tarvikehalleista löytyy Kamapörssi, mihin sinulla on mahdollisuus tuoda sinulle tarpeettomia veneilytarvikkeita myyntiin. Samalla teet myös itse hyviä hankintoja edulliseen hintaan!
Katso ohjeet ja lisätiedot >>

Kokeile sukellusta

Sea Safety tuo messuille sukellustankin, missä pääset itse seuraamaan sukellusoppaiden ohjeita ja myös itse testaamaan sukellusta maksutta. Pääset testaamaan laitteita ja varusteita vedessä ja löäydät kenties uuden harrastuksen! Katso tärpit messujen sukellusohjelmasta>>
Osallistu myös maksuttomaan Hylkysukellusseminaariin>>.

Tee hyviä hankintoja!

Venemessujen parasta antia ovat väline- ja tarvikehankinnat messuhinnoilla. Asiantuntevat myyjät auttavat sinua ja löydät parhaat tuotteet. Tutustu tarjouksiin ennakkoon.
Katso tarjoukset >>

Totalvene Messi – tietoa moottoriveneilijöille

Moottoriveneilijänä, saat hyviä vinkkejä ja ohjeita Totalveneen messi -ohjelma-alueelta. Alan ammattilaiset antavat sinulle vinkkejä ja ohjeita. Tutustu ohjelmiin ennakkoon ja suunnittele käyntisi sinua kiinnostavien ohjelmien mukaan.
Katso ohjelmat >>