Skip to content

MELONNASTA UUSI HARRASTUS?

Melonta on mukava ja rentouttava harrastus. Paras tapa kokeilla uutta lajia on ammattitoisten oppaiden johdolla. Vesiurheilukeskus Laguuni tarjoaa mahdollisuuden maksuttomaan kokeiluun ohjaajan kanssa venemessujen Uusi Aalto -altaalla.

TESTAA MELONTAA VENEMESSUILLA

Kurssin aloituspaikka: Venemessut, Uusi Aalto -allasalue

Aika: Maanantaina 11.2 klo 11-13 ja tiistaina 12.2 klo 11-13

Osallistujamäärä: Enintään 8 henkeä per ryhmä (jaetaan 4 henkilön ryhmiin)

Kurssin vaativuus: Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voit tulla melomaan rennoin mielin.

Ilmaiseen kurssiin sisältyy: Messulippu (arvo 16€), opastus, kajakki ja muut melontavarusteet.

Ilmoittaudu melontaan

Vesiurheilukeskus Laguunin läheisyydessä on mainiot melontavedet ja -maisemat, joten tämän kurssin jälkeen on helppo aloittaa melonta Laguunissa.

 

 

Yhteistyössä

 

Laguunin jengi on toiminut kuuden vuoden ajan vesiurheilun parissa harrastamisen lisäksi myös erilaisten tapahtumien, kurssitoiminnan ja välinekaupan muodossa. Viidessä vuodessa olemme onnistuneet saamaan wakeboardingille ja leijalautailulle toivottua lisänäkyvyyttä myös meidän Juuson toteuttamilla kahdella maailmanennätyksellä. Laguunin tiimin toimintaa on aina ohjannut intohimo harrastamiseen ja toisaalta yhteisölliseen tekemiseen. Eteenpäin meitä ajaa tarve tehdä hommat aina vaan paremmin. Lue lisää: laguuniin.fi