Skip to content

MEILLÄ ON VAIN YKSI MERI
#MEIDÄNMERI

 

LAHJOITA OSOITTEESSA MEIDÄNMERI.FI

VENE 20 BÅT -MESSUT ON MUKANA #MEIDÄNMERI-KAMPANJASSA

Vene 20 Båt -messuilla tuodaan tänäkin vuonna esille Itämeren tilannetta ja tehdään töitä Itämeren pelastamiseksi. John Nurmisen Säätiön ja Moomin Charactersin #MEIDÄNMERI-kampanja on messujen yhteistyökumppani vuonna 2020. Voit ostaa hyväntekeväisyyslipun, kampanjaa voi tukea #MEIDÄNMERI-osastolla ja aiheesta kuulla Purjehdussatamassa.

OSTA LIPUT

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä ja sen hyvinvoinnin eteen on tehtävä töitä. Nyt tarvitaan välittömiä, konkreettisia toimenpiteitä useilta eri tahoilta. John Nurmisen Säätiön ja Moomin Charactersin #MEIDÄNMERI-kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoutta Itämeren tilasta sekä kerätä varoja John Nurmisen Säätiön työhön meren ja sen perinnön pelastamiseksi.

Kun ostat #MEIDÄNMERI -kampanjalipun venemessuille, saat 10 % alennuskoodin Moomin-kauppaan, kun ostat Moomin-kaupasta yli 30 eurolla tuotteita. #MEIDÄNMERI -lippujen ostajille myös 3 € alennus Säätiön kirjakauppaan. Jokaisesta #MEIDÄNMERI-lipusta lahjoitetaan 3 euroa kampanjaan. Huom! Koodi toimitetaan ostajille venemessujen jälkeen helmikuun 2020 lopulla.

Voit tukea kampanjaa lahjoituksilla ja ostamalla #MEIDÄNMERI-lipun tai kampanjatuotteita messuilta. Jokaisesta hyväntekeväisyyslipusta lahjoitetaan 3 euroa #MEIDÄNMERI-kampanjalle.

 

OSTA LIPUT

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja


Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on palkittu tiedon välittäjä ja merellisen kulttuurisisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus.
www.johnnurmisensaatio.fi

Moomin Characters

 


#MEIDÄNMERI-kampanjan aloitteentekijänä on Moomin Characters -yhtiö, joka hallinnoi ja valvoo Tove Janssonin töiden oikeuksia. Kampanja toteutetaan yhteistyössä John Nurmisen Säätiön ja Moomin Charactersin globaalin agentin, Bulls Licensingin, kanssa.

www.moomin.com