Skip to content

Vene 21 Båt verkossa 12.–21.2.2021

Medialle

Venemessujen tiedotteet

Tervetuloa uuteen Vene 21 Båt verkossa -tapahtumaan 12.–21.2. ja verkossa pidettävään tiedotustilaisuuteen. Ilmoittautumista ei tarvita ja voit seurata tilaisuutta tällä sivulla 12.2.

Annan mielelläni lisätietoja ja autan haastattelujen sopimisessa!

Teija Armanto, tiedottaja, teija.armanto@messukeskus.com

Suora linkki kuvapankkiin, josta löytyvät tapahtuman logot ja kuvia Vene 20 Båt -messuilta. 

Tiedotustilaisuudessa 12.2. klo 10

 

Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma: mitä se tarkoittaa?
Juha Kuusla, myyntiryhmäpäällikkö, Messukeskus

Venealan tilannekatsaus ja näkymät vuodelle 2021
Jarkko Pajusalo, toimitusjohtaja, Venealan Keskusliitto Finnboat ry

Uusi Aloita veneily -konsepti: veneilyn aloittaminen on helppoa!
Iina Airio, viestintäasiantuntija, Suomen Purjehdus ja Veneily ry

Avajaispäivänä 12.2. julkaistaan Vuoden vierasvenesatamat 2021 (Suomen Messusäätiö ja SPV julkaisevat), Vuoden veneilyteko 2020 (Veneilytoimittajat ry jakaa) ja Vene 21 Båt Messujen veneet (venelehtien toimittajat & veneilyn asiantuntijat valinneet).

Tietoa palkintojen saajista löytyy tapahtuman ohjelmasta ja kaikista näistä löytyy myös tiedotteet 12.2.  >> tiedotteista. Perjantaina 19.2. on Itämeren suojeluun liittyvä paneelikeskustelu, johon osallistuu Baltic Sea Action Group, John Nurmisen Säätiö ja Pidä Saaristo Siistinä. Pelasta Itämeri -palkinto jaetaan vasta kesäkuussa ja >> ehdotuksia voi lähettää toukokuun loppuun asti.

Vene 21 Båt verkossa -tapahtumassa julkaistaan uutta ohjelmaa molempina perjantaina 12.2. ja 19.2.  Ohjelmat löytyvät >> täältä. Messukeskus järjestää tapahtuman Finnboat ry:n toimeksiannosta. Messukeskuksessa ei tapahdu mitään messujen aikana – kaikki ohjelmat ja sisällöt löytyvät osoitteesta www.venemessut.fi. Verkkotapahtuma on kävijöille veloitukseton.