Skip to content

Venemessujen Käsityöläistorilla uniikkeja vieheitä

Uudella Käsityöläisten torilla Kalastus-lehti ja Pikefest tarjoavat tekijöille mahdollisuuden esitellä ja myydään uniikkeja haukijerkkejä, vaappuja, vapoja ja meritaimenuistimia. Kalastajan Kanavan Vinkkinurkasta löytyy myös pienvalmistajia molempina viikonloppuina. Venemessujen Halli 3

 

OSTA LIPUT

Venemessujen käsityöläisten torilla esillä uniikkeja vieheitä

Tutustu käsityöläisiin ja tule tekemään hyviä hankintoja!

AKI LEPPÄNEN / ALL FINLAND

Nimeni on Aki leppänen ja vieheitä on tullut tehtyä 7 vuotta. Alkuun vaappuja tehtiin omaksi iloksi ja muiden harmiksi ja koska joki/koskikalastus on lähellä sydäntä (muiden kalastusmuotojen lisäksi) oli silloin jokivaappu luonnollinen valinta jota lähdin suunnittelemaan. Muutamia vaappuja tuli ensimmäisenä vuonna tehtyä ja myöhemmin kysyntä kasvoi, joten nikkarointi siirtyi hissukseen keittiönpöydän äärestä autotalliin.

Otan mukaan messuille: Heta vaappu, Ärsyke pilkki, Pike it jerkki ja Heta Leech. Mahdollisesti otan mukaan myös tasureita ja pilkkijigipäitä jotka ovat uusia tuotteita tälle talvelle. Tervetuloa tutustumaan!

MARTIN HARJUNPÄÄ

Olen kalastanut alle kymmenvuotiaasta asti ja kalastuksesta on tullut minulle elämäntapa. Kautta aikain on harrasteisiini kuulunut myös askartelu ja niistä tämä vavanrakennus on viimeisin ja minulle itselleni se antoisin.

Monta erilaista vapaa eri sovelluksiin on tullut tehtyä. Eniten kuitenkin haukivapoja.

Tervetuloa tutustumaan Käsityöläisten Torille.

 

 

JANNE KOIVISTO

Viehevalmistaja, retkeilykalastaja, betonille allerginen ja luontoon koukussa. Hyvä viehe on pyytävä, kestävä, helppo käyttää ja huolellisesti tehty. Saaliin arvoinen ja tuottaa mielihyvää myös käyttäjälle.

Brandin nimi: Monkey Lure Factory
Jerkkejä hauelle neljässä koossa: Lonely Monkey, Little Monkey, Bream Monkey ja Tiny Monkey

Facebook: Monkey Lure Factory >>
Instagram: @koivistojanne >>

KARI LOSSI

Nimeni on Kari Lossi. Olen 46-vuotias kalastusopas Porvoosta. Oppaan töitä olen tehnyt päätoimisesti 10 vuotta Kymijoella, sekä Suomenlahden alueella. Rakkaimpia kalastusmuotoja minulle on lohen ja meritaimenen kalastus. Kalossi -merkkiset lohi ja taimen vieheeni olen tehnyt itse vuodesta 1994 alkaen ja työni puolesta vieheitä tulee testailtua melkoisen aktiivisesti. Messuilla on kattava valikoima kaikkia malleja, lukuisissa eri ottiväreissä.

Tule katsastamaan otanta. Tervetuloa!

JOUNI TOMPURI / MÖRKÖPAJA

Itäisen Suomenlahden ihmemies. 42 vuotta
Päivätyö: pienryhmäkodissa ohjaajana.
Mörköpaja: matkailuala, luonto-opas, kalastusopas ja käsintehdyt vieheet.

Olen nikkaroinut 15 vuotta omat vieheet meritaimenille ja viimeiset 10 vuotta myös muille kaloille.
Motto: kun itse tekee niin saa sellaisen kun haluaa.

.