Veneen kunnostusta Veneilyn palvelusatamassa ja Venemestarin Telakalla

Halliin 4 rakennetaan Venemestarin kanssa yhteistyössä Veneilyn Palvelusatama, jonka keskiössä toimii Venemestarin Telakka. Telakalle tuodaan vuoden 1987 Sea Ray 250 -vene ja kaksi alumiinivenettä, Buster ja Silver.

Sea Ray oli mukana jo viime vuoden messulla ja silloin siihen kunnostettiin mm. rungon gelcoat-pinta sekä irrotettiin vanhat trimmilevyt ja asennettiin uusi Zipwake-trimmijärjestelmä. Tänä vuonna hommat jatkuu ja messujen aikana käydään kattavasti läpi kunnostus- ja huoltotöitä kolmen veneen osalta ja tehdään mm. puuosien kunnostusta ja tutustutaan erilaisiin kiillotustapoihin. Palvelusataman kunnostusprojektit antavat messukävijälle apua ja uutta tietoa veneenkunnostuksesta sekä vinkkejä itse tehtäviin huoltotöihin. Telakalla käydään myös läpi keinotiikin asennusta ja sähköistysasioita, opitaan dieselmoottoreiden huollosta sekä mietitään erilaisten vahinkovaurioiden korjausta.

Venemestari, Savon aikuiskoulutuskeskus (SAKKY) ja alueen näytteilleasettajat toteuttavat ohjelmaa alueella viikonloppuisin sekä keskiviikko- ja torstai-iltoina. Palvelusatama ja kunnostusprojektit ovat esillä myös Venemestari-lehdessä. Alueen juontajana toimii koko kansan lempinikkari Nicke Lignell.

Veneilyn palvelusatama löytyy yläkerran hallista 4, osasto 4d61. Ympärillä olevilta osastoilta voi samalla hakea vinkkejä ja varusteita kevään omiin kunnostustöihin – tervetuloa!

Katso ohjelma-aikataulu täältä >>   (Valitse Koe / Ohjelmapaikka Veneilyn Palvelusatama)

Yhteistyössä

Ohjelmayhteistyökumppanina toimii Venemestari-lehti

Nicke Lignell juontajana

Alueen juontajana toimii Nicke Lignell

Tule ja tutustu

Telakalle tuodaan Sea Ray 250 -vene ja kaksi alumiinivenettä, Buster ja Silver