Ilman vesileikkejä elämä olisi kuivaa – Uusi Aalto Waterexpo

Uusi Aalto Waterexpo on rantaelämän ja vesiharrastamisen elämysalue, jossa voit kokeilla vesiharrastuksia surffauksesta suppailuun ja wakeboardingistä sukellukseen. Mukana on mm. kajakit, kanootit, SUP-lajit, jollat, rantamuotinäytöksiä ja paljon muuta. Pidä uimahousut valmiina!

Hulppean upea jättiallas luo puitteet näyttäville demoiluille ja ohjelmanumeroille. Altaan pituus on 40 metriä, leveys 15 metriä ja veden syvyys jopa 90 cm! Demoilujen ja välinekokeilujen ohella altaassa järjestetään sukelluskursseja, vesipelastusnäytöksiä, tasokkaita wakeboarding-kilpailuja, SUP-kisoja ja huikea, ennennäkemätön Laser Wizard Flyboard Show!

Uusi erikoisuus altaassa on tänä vuonna on neljän hengen Dragon board SUP-lauta  –  pelkästään pystyssä pysyminen sillä taitaa olla jo aikamoinen haaste! Vie suppauksesi seuraavalle tasolle ja osallistu Dragon board-haastekisaan pe 17.2. Kisassa kierretään poiju ja palataan äkkiä maaliin. Nopein joukkue voittaa! Tunnin mittaiseen haasteskabaan mahtuu mukaan 8 neljän hengen joukkuetta, ilmoittautuminen paikan päällä.

Tiistaina 14.2. altaalla esiintyy Anssi Kela ja messujen toisena perjantaina Jukka Poika! Molemmat esitykset klo 18:30.

Keskiviikkona on Windy Day ja silloin testataan purjeella varustettuja vesileluja; purjelautailua, purjekanootteja, wind suppeja, jollia ja radio-ohjattavia purkkareita. Tuulikoneet käyntiin!

Messujen toisena sunnuntaina 19.2. vietetään perhepäivää Uudessa Aallossa ja silloin Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu saapuvat esiintymään laiturilla klo 10:30 ja 12:30. Tapaat silloin myös ihka elävän Merenneito Riian  klo 11, 13 ja 15. Riia esiintyy tällä kertaa kuivalla maalla, tule ottamaan kaverikuva!

Katso koko ohjelma tästä (Valitse Koe / Ohjelmapaikka Uusi Aalto)

Tule, kastu ja ihastu!